Helaas je kunt niet meer deelnemen
Winactie: VTech Storio Max tablet!

Natuurlijk is het reuze aantrekkelijk om je kind een iPad in de hand te drukken, spelend vinden zelfs de allerkleinsten hun weg. Maar kwetsbaar is zo’n apparaat wel natuurlijk. En je kind nog meer! Grip waar je kleintje terechtkomt in de online grote mensenwereld heb je nauwelijks.

Gelukkig denkt VTech met ouders mee. De bedenker van educatief speelgoed ontwikkelde Storio Max, een high performance multimedia tablet. Stoer, maar ook stoot- en krasvast. Het grootste verschil met de eerder geïntroduceerde tablets van VTech is dat Storio Max Android gestuurd is. Daardoor heeft de kleine slimmerik toegang tot de leukste VTech apps en geselecteerde Android apps.

Maar er is nog meer mogelijk. Met Storio Max communiceert de leergierige aap via Wifi met familie en vriendjes. Kid Connect heet het netwerk, er gaat een wereld van vriendschappen open. Wifi maakt het mogelijk spraak- en tekstberichten te delen, maar ook foto’s, stickers of tekeningen. Zo hoeft oma geen weken te wachten op een speciaal voor haar gemaakt kunstwerkje!

Bekijk de website hier!

Wij mogen één roze en één blauwe variant weggeven! Wil jij kansmaken op een VTech Storio Max tablet? Klik dan op 'Doe mee'!

De winnaars van deze winactie zijn: 

Natasja, 's-Gravenhage
Marijke, Langerak

Van harte gefeliciteerd!