Helaas je kunt niet meer deelnemen
Winactie: SNURK beddengoed - Ball Pit

Winactie: SNURK beddengoed - Ball Pit

Attentie, attentie, Flynn wil graag door zijn ouders opgehaald worden uit zijn ballenbak. Hij heeft er de hele nacht heerlijk in gespeeld en geslapen, maar wil nu graag naar de huiskamer. Graag melden bij de ingang van zijn slaapkamer! Dank u, einde bericht.”

SNURK Ball Pit is een kinderdekbedovertrek in de maat 140 x 200 met een bijhorende kussensloop in de maat 60 x 70 cm. Met deze vrolijke print lijkt het alsof je in een kleurrijke ballenbak ligt. De overtrek is gemaakt van 100% zachte katoen en is zowel aan de bovenkant als aan de onderkant bedrukt met fotoprint. Het dekbedovertrek heeft een XL-instopstrook (van 40 cm) voor extra gemak bij het instoppen. Hij kan op 30 of 40 graden worden gewassen en kan in de droger.

SNURK is een klein, onafhankelijk label uit Amsterdam. Oprichters en designers zijn het koppel Peggy van Neer en Erik van Loo. Hun originele fotografische ontwerpen worden geprint op hoge kwaliteit katoen en velours in Portugal. SNURK maakt beddengoed, kinderbeddengoed, sierkussens en home wear. De collectie wordt wereldwijd in geselecteerde winkels verkocht en via hun eigen webshop: www.snurkbeddengoed.nl.

Wil jij kansmaken op één van de vier dekbedovertrekken van SNURK? Klik dan op 'Doe mee'!

Zorg wel dat, voordat je meedoet aan deze winactie, jouw gegevens up-to-date zijn. 

De winnaars van deze winactie zijn: 

Anna, Wageningen
Lilian, Bergen op Zoom
Linda, Elim
Nancy, Wieringerwerf

Van harte gefeliciteerd!