Helaas je kunt niet meer deelnemen
Winactie: Made Sustained Knight Bottle van waterflessenwinkel.nl

Vorige week heeft hettestpanel.nl te maken gehad met een technische storing. Excuses voor dit ongemak! Had jij je al aangemeld voor deze winactie? Dan is dit helaas niet opgeslagen. Wil je alsnog meedoen? Klik op DOE MEE en meld je aan!

Made Sustained heeft een 'sterk staaltje afgeleverd' met de Knight Bottle. De Made Sustained Knight bottle is volledig plastic vrij! De rvs-fles wordt afgesloten met een volledig rvs dop(met silicone afdichtingsring). De BPA-vrij en dubbelwandige RVS- 304 Made Sustained Knight Bottle, houdt het drinken tot 4 uur lang warm en tot 20 uur koel. (her)Vul de lekvrije fles wanneer nodig en blijf de hele dag gehydrateerd! 

Met 500ml is de grootte van de fles nog steeds compact en makkelijk mee te nemen. De grootte van de fles is 26,5 cm hoog en 7cm doorsnede (vanaf de onderkant). De Made Sustained Knight bottle is verkrijgbaar in 11 kleuren. De fles past in een bidon houder!

Over waterflessenwinkel.nl 
Waterflessenwinkel.nl is de webshop voor herbruikbare drinkflessen.  In het assortiment vind je onder andere herbruikbare waterflessen, drinkflessen en bidons van diverse merken, die handig zijn voor in de auto of onderweg. Betalen doe je via IDeal en voor 18:00 besteld is morgen in huis!
Voor meer informatie kijk op www.waterflessenwinkel.nl

Wil jij kans maken op één van de 10 Made Sustained Knight bottles (500ml) van waterflessenwinkel.nl? Klik dan op 'Doe mee'!

Zorg wel dat, voordat je meedoet aan deze winactie, jouw gegevens up-to-date zijn!