Helaas je kunt niet meer deelnemen
Winactie: maak kans op het boek 'Niets verspillen doe je zo!'

100% milieubewust & duurzaam doe je zo!

Weet je dat koffiedrap een prima gootsteenontvetter is en bovendien nare koelkastgeurtjes verwijdert? En weet je dat er duizend-en-een (decoratieve) manieren zijn om kleding en meubels een tweede leven te geven en dat het conserveren van groenten en fruit heel makkelijk en leuk is? Reken daarnaast eens uit hoeveel water er door verdamping wordt verspild als je in de zomer overdag de tuin water geeft in plaats van vroeg in de ochtend of 's avonds laat.

'Niets verspillen doe je zo!' is een praktische en eigentijds vormgegeven wegwijzer om op een leuke en eenvoudige manier anders tegen dagelijkse gewoonten aan te kijken in en rond het huis. Er worden onder meer vele energiebesparende tips van de hand gedaan, als ook verrassende suggesties om minder te consumeren en producten (van voedsel tot meubels) te hergebruiken. Uiteraard komt ook het onderwerp voedselverspilling uitvoerig aan bod; hoe we deze kunnen tegengaan en drastisch kunnen terugdringen.

  • Een onmisbare wegwijzer voor iedereen die duurzamer wil leven
  • Ingedeeld in onder meer de categorieën: wonen, koken en tuinieren
  • Aantrekkelijk vormgegeven en geïllustreerd boek
  • Duurzaamheid is de aanjager van de nieuwe economie


Niets verspillen doe je zo * Stéphanie Araud-Laporte * ISBN 946143121X / 9789461431219  * €22,50 * 216 pagina´s * Good Cook B.V. * juli 2015

We mogen 3 exemplaren van dit boek weggeven. Wil jij kans maken? Klik dan op DOE MEE!

 

De winnaars van deze winactie zijn:

R. Michgels
Minie Testerink
Nicole Van Heukelum

Van harte gefeliciteerd!