Helaas je kunt niet meer deelnemen
Winactie: 8 x Billy & Lilly jumpsuit t.w.v. €24,95!

’Billy & Lilly’ is een hip baby- en kinderkleding merk, gemaakt van zachte tricot. Er verschijnen 2 vrolijke collecties per jaar in frisse kleuren voor de pasgeborene tot kindjes van een jaar of 10. Billy & Lilly, voor lieve, stoere baby’s en kids!

De visie van Billy & Lilly is om een hip en vrolijk kledingmerk neer te zetten van een goede kwaliteit voor een scherpe prijs. ‘Doordat we de ontwerpen en de productie zelf in de hand hebben, zijn de lijntjes erg kort en kunnen we de kwaliteit waarborgen’, aldus eigenaresse Anita Elbers. ‘Daarnaast verkopen we de collectie uitsluitend online via onze eigen website, waardoor we een hele scherpe prijs kunnen aanbieden. En dat merk je als consument.’

Wat in 2008 begon met een bescheiden newborn lijn is inmiddels uitgegroeid tot een populair baby- én kinderkleding merk tot maat 152. ‘We kregen regelmatig vragen van klanten of we geen grotere maten hadden’, aldus Anita Elbers. ‘Het lieve en stoere karakter van de collecties leent zich ook prima voor wat oudere kindjes en daarom hebben we de gehele collectie tot maat 152 laten maken’. En met succes! Want inmiddels hebben vele enthousiaste ouders van kindjes tot een jaar of 10 de online weg naar Billy & Lilly gevonden.

Hettestpanel.nl mag 8 jumpsuits van Billy & Lilly weggeven! De jumpsuit is verkrijgbaar in de maten 50/56, 62/68 en 74/80.

Benieuwd naar dit merk? Bekijk dan hier de website!

Wil jij kansmaken op één van de 8 Billy & Lilly jumpsuits? Klik dan op 'Doe mee' en laat de maat van jouw kindje achter! 

Zorg wel dat, voordat je meedoet met deze winactie, jouw (adres)gegevens up-to-date zijn.

De winnaars van deze winactie zijn:

Lieke Blondeel, Terneuzen
Vivian Massop, Ulft
Saskia Sweers, Haarlem
Marjoleinde Buizert, Sliedrecht
Lonneke Van den Kroonenberg, Maasbree
Rosanne Elzinga, Amsterdam
Berdien Van Asselt, Ijsselmuiden
Dionne van Gaal, Tilburg

Van harte gefeliciteerd!