Helaas je kunt niet meer deelnemen
Winactie: 10 x zonnehoed van UV-Fashions!

Deze hoed is altijd goed!
Op maat verstelbaar, een opstaande rand die u kunt buigen en meerdere kleuren en dessins. Trendy Wallaroo zonnehoed model Casual Traveler in de kleur roze. Deze hoed voor dames beschermt tegen de zon en heeft een UPF 50+. Gemaakt van lichtgewicht materiaal dat zijn vorm behoudt. Perfect voor zonnige dagen of op vakantie. Verkrijgbaar in diverse kleuren en modieuze modellen, dus bij elke outfit is er een passende hoed te vinden.

Over het merk Wallaroo:
Het Australische Wallaroo Hat Company bestaat sinds 1999 en biedt een uitgebreid assortiment aan beschermende hoeden tegen de zon. Trendy modellen in diverse kleuren voor dames, heren en kinderen. De zonnehoeden van diverse materialen kunnen gewassen worden en veel modellen krijgen vanzelf hun vorm terug wanneer ze bijvoorbeeld in een koffer hebben gezeten. Ideaal voor op vakantie dus!

Over UV-Fashions:
Verstandig spelen of genieten in de zon is een belangrijk onderwerp. Alleen smeren met een zonnebrandcrème blijkt steeds vaker niet voldoende te beschermen. Daarom is UV kleding een must. Het doel van UV-Fashions is om een zo compleet en verrassend mogelijk aanbod van UV kleding samen te stellen. Zij speuren internationale beurzen af, op zoek naar de mooiste en meest trendy merken op het gebied van UV kleding. Kwaliteit, functionaliteit en ook de looks van UV kleding, bepalen of zij merken opnemen in hun assortiment.
Bekijk de website!

Wil jij kansmaken op één van de tien zonnehoeden? Klik dan op 'Doe mee'!

Zorg wel dat, voordat je meedoet aan deze winactie, jouw gegevens up-to-date zijn. 

De winnaars van deze winactie zijn:

Marcha, Veendam
Anita, Scharnegoutum
Adrienne, Zwaag
Nora, Enschede
Michele, Helmond
Ingrid, Sittard
Wangeci Heereveen
yvonne, Capelle aan den Ijssel
Annette, 's-Gravenhage
Bernadette, Geldrop

Van harte gefeliciteerd!