Helaas je kunt niet meer deelnemen
Winactie: 10 x LOOkX Fabulous Eye Kit

De LOOkX Fabulous Eye Kit bestaat uit drie producten: 

  • LOOkX Eye rescue AM
  • LOOkX Mascara boost
  • LOOkX Eye rescue PM

Een stralende blik in drie stappen, met de LOOkX Fabulous eye kit:
1)      Begin je dagverzorging met het inmasseren van de LOOkX Eye rescue AM. Doe dit met een kloppende vinger en vanaf de binnenste ooghoek richting de buitenste. Je zult merken dat je meteen frisser uit je ogen kijkt en dat fijne droogtelijntjes zijn verdwenen. Goed nieuws: die komen ook niet meer terug de rest van de dag!
2)      Breng twee lagen LOOkX Mascara boost+ aan op je wimpers. De plantaardige wassen erin zorgen voor een gelijkmatige verspreiding van de gitzwarte formule, zodat elk wimperhaartje van wortel tot punt in de verf wordt gezet. Bij dagelijks gebruik maakt het booster complex je wimpers bovendien langer en voller binnen zes dagen.  
3)      Klop aan het eind van de dag na de reiniging de LOOkX Eye rescue PM in (weer met een vingertop en van binnen naar buiten), om de huid rondom je ogen ’s nachts te helpen bij het aanmaken van collageen, het opruimen van afvalstoffen en het opdoen van nieuwe energie. Ga lekker slapen en sta op met minder vochtophopingen, minder donkere kringen en een frisse, uitgeruste oogopslag!    

Kijk voor meer informatie op www.lookx.nl.

Wil jij kansmaken op één van de 10 LOOkX Fabulous Eye Kits ter waarde van €76,25? Klik dan op 'Doe mee'!

Zorg wel dat, voordat je meedoet aan deze winactie, jouw gegevens up-to-date zijn.