Helaas je kunt niet meer deelnemen
Win 2 première kaarten voor Swan Lake On Ice t.w.v. €99,-

Deze actie is inmiddels verlopen!Doe mee en maak kans op 2 kaarten voor de première van Swan Lake On Ice op woensdag 12 februari in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Wij mogen 5 x 2 kaarten verloten. Geef je op en wie weet zit jij straks 1e rang!

Swan Lake On Ice
Swan Lake On Ice vertelt op unieke en betoverende wijze Tchaikovsky’s wereldberoemde verhaal van de liefde. Het theaterpodium in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam wordt van 12 tot en met 23 februari 2014 voor de Nederlandse première van Swan Lake on Ice daadwerkelijk getransformeerd tot een echt bevroren meer.

Laat je meevoeren door de onvergetelijke magie van het beroemde zwanenmeer, uitgevoerd door een cast van maar liefst 30 schaatskampioenen. Zij brengen een nieuwe, gedurfde en ongeëvenaarde interpretatie van het bekroonde meesterwerk. Met prachtige sets, weelderige kostuums, unieke special effects en uiteraard de wereldberoemde en adembenemende muziek van Tchaikovsky.

Hoe werkt het:
1. Ga naar onze speciale facebookpagina
2. Like onze pagina
3. Laat je gegevens achter
4. Na 1 week maken wij de namen van de 6 winnaars bekend

Wij feliciteren:
Hanny Kneteman, Helma Mittertreiner, Ellen Hickendorff, Shaniree Thomas en Sandra Koot.

Niet gewonnen?
Tickets zijn verkrijgbaar via het Nieuwe Luxor Theater: www.luxortheater.nl of telefonisch via 010 4843333 (ma t/m za 13:00 uur) en via Seetickets: www.seetickets.nl of telefonisch via 0900 1353 (45cpm).