Helaas je kunt niet meer deelnemen
Win één van de 4 exemplaren van de serie Downton Abbey!

WIN: Downton Abbey seizoen 5, deel 1 is sinds kort verkrijgbaar op DVD en wij mogen 4 exemplaren weggeven aan onze leden. Wil jij een exemplaar van de best lopende Britse tv-serie winnen? Doe dan mee met de winactie van deze week!

Het is 1924: voor het eerst in de Britse geschiedenis regeert Labour. Voor Robert Crawley is dat wel wennen. Wat zal de toekomst brengen voor de adellijke Crawley’s? Na alle ellende lijkt het leven voor lady Mary weer hoop (en liefde) te bieden. Lady Edith heeft haar dochtertje afgestaan, maar het feit dat ze haar niet mag zien kost haar veel moeite. Butler Thomas heeft het op Baxter voorzien en zet haar voor het blok. Een plan voor een oorlogsmonument voor gevallen dorpsbewoners zet de relatie tussen Mr. Carson en Robert Crawley onder grote druk.

De cast bestaat onder anderen uit Hugh Bonneville (Robert Crawley), Michelle Dockery (Lady Mary), Elizabeth McGovern (Cora Crawley), Allen Leech (Tom Branson) en Maggie Smith (Violet Crawley).

Downton Abbey is geschreven door scenarioschrijver Julian Fellowes (o.a. Gosford Park, Gypsy, The Young Victoria). De opnamen vonden plaats op Highclere Castle in Hampshire, in het dorpje Bampton en in de Ealing Studios in London.  

 

Wij feliciteren:

Ineke Hakkennes
Hanneke Makaske
Elsemieke Vink
Lida De Lange

De exemplaren worden zo snel mogelijk naar jullie verstuurd!