Helaas je kunt niet meer deelnemen
Win één van de 9 nieuwe spelletjes voor kinderen!

WIN: Wij mogen 4 verschillende spelletjes weggeven! Maak kans op het bordspel: Wie is de Mol? Junior (2x). Of op één van de Nitendo DS spellen: Topmodel 3D (2x), Mijn Dierenpraktijk Paarden (2x) en de nieuwe rage Zip Stix (3x). Wil jij kans maken op één van de 9 spelletjes? Doe dan mee met de winactie van deze week!

Bordspel Wie is de Mol? Junior 
Na lang wachten komt er na de zeer succesvolle editie voor volwassenen nu ook een junior editie uit van het bordspel Wie is de Mol? Alle jonge molloten (fans van Wie is de Mol?) kunnen eindelijk in hun eigen woonkamer op zoek gaan naar de Mol! In het spannende bordspel moeten de spelers een geheim woord proberen te raden. De spelers moeten door vragen te beantwoorden bij het juiste woord komen. Maar pas op: er is ook een saboterende Mol! De vraag is en blijft: Wie…is…de…Mol?

Bezoek de webshop voor nog meer leuke spelletjes!

Topmodel 3D – 3DS
Vind jij het heerlijk om je op te maken en te stylen en wil jij heel graag Holland’s Next Topmodel worden? Vermaak je dan urenlang met deze nieuwe game. Zet je mooiste poses neer tijdens fotoshoots, kies de juiste make-up om jouw gezicht nóg mooier te maken, combineer dit met de perfecte styling en laat díe unieke indruk achter waar alle glamourbladen op zitten te wachten. Ben jij de volgende die weg moet, of heb je de jury helemaal omver geblazen? 3D poseren is nog nooit zo realistisch geweest, ervaar het leven van een echt topmodel. 

Mijn Dierenpraktijk Paarden 3D – 3DS 
Ben jij dol op paarden en zou je het liefst de hele dag jouw lievelingsdier verzorgen? Dan is Mijn Dierenpraktijk Paarden echt iets voor jou! Je werkt met paarden van veel verschillende rassen. Je onderzoekt ze op ziektes en verwondingen en doet er alles aan om ze beter te maken. De paarden zijn bij jou in goede handen, want je kan echt alles; je geeft vaccinaties tegen parasieten, je desinfecteert wonden en je voert zelfs kleine operaties uit! Als het nodig blijkt, neem je ook paarden op in jouw kliniek.  Jij bent de dierenarts en dus verantwoordelijk voor de hele kliniek! 

Dé nieuwe rage onder kinderen: Zip Stix
Zip Stix is de nieuwe must-have voor stoere jongens en meisjes.  Het werkt zo: plaats de Zip Stix op de launcher, klik hem vast en laat hem vervolgens los. Hij rolt dan heel snel op en zo lanceer je de Zip Stix. Je kunt elkaar uitdagen en verschillende battles spelen. Zo  kun je spelen om wie de Zip Stix het verste weg kan schieten, wie de coolste trucs uithaalt, of wie de meeste pionnen omknalt!

 

De 9 winnaars zijn:

Jacomien Schots    
kitty ruijter de    
monique zwanepol    
diana kroos    
corina ten have    
Josephien de Jong    
Myriam Mouaddine    
Christa Simons    
Mariska Jansen  

Gefeliciteerd, de spellen worden zo snel mogelijk naar jullie opgestuurd!