Helaas je kunt niet meer deelnemen
Win één van de 50 Denda Games pakketen ten waarde van 44,95 euro!

WIN: Maak nu kans op een Casual Games pakket van Denda Games ten waarde van Euro 44,95. Met dit pakket is uren speelplezier gegarandeerd. Los puzzels op, en ontrafel de geheime opdrachten die je krijgt in deze fantastische Denda Games, dat wordt volop genieten tijdens de komende kerstperiode.

Dit games pakket bestaat uit de volgende 5 games:

1. Path of Herculus
Treed in de voetsporen van de legendarische held Hercules in “The Path of Hercules”, eenuitdagende combinatie van 3 op een rij en zoek & vind!

In een unieke mix van een 3 op een rij met een zoek & vind, reis je door de prachtige gebieden van het oude Griekenland terwijl je speurt naar de verborgen geschenken. Verken 7 beroemde steden en herstel  historische ruïnes. Geniet van verhalen vol heldendaden en ga de strijd aan met mythologische wezens. Kan jij de oude voorwerpen herstellen en je met de goden verzoenen? Zal de vrede terugkeren? De bewoners van Peloponnesos wachten met smart op een echte held!

2. House of 1.000 doors, the serpant flame
Keer terug naar het Huis met de 1000 Deuren en voorkom dat de mensheid uitgeroeid wordt.

Gigantische slangen zijn losgebroken uit het binnenste van de aarde en vernietigen onze planeet. Een mysterieuze vreemdeling red Kate en brengt haar naar het huis dat is opgestegen naar de wolken. Bezoek vier verschillende tijdperken en ontdek hoe de slangen vernietigd kunnen worden.

3. Strangestone
Breng de nacht door in een verlaten landhuis en onthul een onheilspellend geheim.

Onderzoek het mysterie en al snel zul je ontdekken dat een erfenis voor veel problemen kan zorgen. Lukt het jou om de nacht in het landhuis te overleven en het geheim van je voorouders te onthullen?

4. Clockwork Tales: of Glass and Ink Collectors Edition
Spoor professor Ambrose Ink op en achterhaal de oorzaak van onnatuurlijke aardbevingen in “Clockwork Tales: Of Glass and Ink Collector’s Edition”!

Wanneer de wereld wordt opgeschrikt door vreemde aardbevingen zweert professor Ambrose Ink dat hij het onnatuurlijke fenomeen een halt toe zal roepen. Alle aanwijzingen leiden naar het Barber Kasteel dat boven het rustige bergstadje Hochwald uittorent.

5. Shiver Moonlight Grove Collectors Edition
Is jouw vermiste stiefvader werkelijk door wolven aangevallen? En wat heeft jouw geschiedenis met zijn lot te maken? Ontdek de ontluisterende waarheid in “Shiver: Moonlit Grove Collector’s Edition”, een griezelig zoek en vind avontuur.

Je was nog maar een baby toen Rene Malot je vond in het bos. Iemand had jou, een zieke en weerloze baby, in een mandje achtergelaten. Rene nam je op in zijn huis en was als een vader voor je. Dankzij zijn goede zorgen herstelde je snel en groeide je op tot een kerngezonde volwassene. Vier jaar geleden raakte je pleegvader echter vermist. Achterhaal wat hem is overkomen en geniet van tal van extra’s in “Shiver: Moonlit Grove Collector’s Edition”!

Meer spannende ''zoek en vind spelletjes'' spelen? Kijk dan op de website van Denda Games. Naast bovenstaande 5 games, vind je meer dan 1.000 spannende en uitdagende spelletjes voor urenlang zoek en vind avonturen.

 

[image name=1 format=160 align=left left=5 right=5]  [image name=2 format=160 align=left left=5 right=5][image name=3 format=160 align=left left=5 right=5] 
 


[image name=4 format=160 align=left left=5 right=5]

 
 
[image name=5 format=160 align=left left=5 right=5]

 

 

 

 

 

 

De 50 winnaars zijn:

Erica Hilbrink
Jenny van Kempen
yvonne heystek
Syl Geenacker
Christa Timisela
ger pothoven
Hetty Riet
femke Hoevenaars
Lizzy Beenhakker
sabina groen
Frieda Chabot
Corine Scholts
Coby Faro
Jeanine Doeze
yvonne Lever
Jetske Heijenk
Kim de Bruijn
Lenie Smits
Marian van der Mijnsbrugge
Jessica van den Nieuwendijk
Karin van der Plas
roelien lalkens
Mieke van Renssen
petra manni
Ciska de Bruijn
Liesbeth van Gansen
wilma drayer
Regina Pol
Caroline de Man
Fiona Jaberg
eline veenstra
Haidy lalmohamed
Helma Broeksteeg
Jo Peerels
Mellina Vos
Vera van IJselmuijden
Connie de Smit
mario lamote
linda smeets
Hedwig Geerts
fa den hartog
Jantje Jonker-Suk
Jolanda Berends
Ria ter Heijden
Adrie Koedam-Koetsier
paula wielick
Ay Kwan
Diana De Meyer
riek roodbeen

Gefeliciteerd! De Denda Games pakketten worden zo snel mogelijk naar jullie opgestuurd!