Helaas je kunt niet meer deelnemen
Let op! Extra winactie van de DVD: A MIllion Ways To Die In The West

WIN: Lees goed verder, want voor deze winactie gelden andere voorwaarden dan normaal! Wij hebben speciaal voor jullie een extra winactie om kans te maken op de nieuwste komedie van Seth MacFarlane (Ted, Family Guy).  Wat moet je doen om te winnen? Reageer onder dit bericht en motiveer waarom nou JIJ de DVD moet winnen! Je kan tot en met 20 november reageren en daarna zullen wij bekendmaken welke vijf reacties het leukst waren en dus winnen.

Arizona – 1882. Niets gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Schapenboer Albert is verlaten door zijn vriendin Louise voor een andere man, omdat hij te laf was een vuurgevecht aan te gaan. Dan komt er een mysterieuze nieuwe vrouw in het stadje wonen. Als zij Albert leert met een pistool om te gaan, worden ze verliefd. Maar wanneer haar man, de beruchte outlaw Clinch, terugkeert op zoek naar wraak zal Albert alles wat hij heeft geleerd in de strijd moeten gooien.

Seth MacFarlane speelt niet alleen de hoofdrol, hij heeft ook het script geschreven en de film zowel geregisseerd als geproduceerd. Naast Oscar® winnaar Charlize Theron (Prometheus, Snow White and the Huntsman) en Liam Neeson (Non-stop, Taken), spelen ook Amanda Seyfried (Les Misérables, Lovelace) en Neil Patrick Harris (How I met your mother, The Smurfs) mee. 

Iedereen bedankt voor het meedoen! 

De vijf winnaars zijn:
Hanane Bennasser
Annemieke Dirne
Diana Tanis
Debora Krom
Angelique Rozenveld

Gefeliciteerd! Graag even jullie adresgegevens mailen naar: info@hettestpanel.nl