Helaas je kunt niet meer deelnemen
Win één van de 5 Donald Duck/Van Gogh/Royal Talens pakketten t.w.v. € 53,57!

Dit jaar is het 125 jaar geleden dat Vincent van Gogh overleed, en daar staat ook Donald Duck bij stil. Het vrolijke weekblad staat deze week helemaal in het teken van de Nederlandse meesterschilder. Wij mogen 5 Donald Duck/Van Gogh/Royal Talens pakketten t.w.v. € 53,57 weggeven!

Vanuit Duckstad is een heel bijzonder schilderij in bruikleen aan het Van Gogh Museum gegeven: een kunstwerk waarin de twee grootheden zijn verenigd. Het schilderij is vrijdag 29 mei onthuld door de hoofdredacteur van Donald Duck en acht kinderen in het museum. 

Het unieke schilderij is vanaf vrijdag 29 mei te koop in de Duckstadshop en van 29 mei t/m 27 juni te bewonderen in het Van Gogh Museum. 

In Donald Duck Weekblad staat deze week Vincent van Gogh centraal (1853-1890), waarbij kinderen én volwassenen op een leuke en avontuurlijke manier kunnen lezen en leren over de schilder. In het verhaal lees je dat de rijke zakenman Dagobert Duck in zijn lange leven al aardig wat fraaie doeken verzameld heeft van beroemde kladderkoningen. Aan zijn muren hangen onbetaalbare Zwembandts, Piet Kassa’s en Karel Sappels. Toch ontbreekt één groot kunstschilder... een meesterwerk van Van Dogh – en daar heeft Dagobert Duck wel oren naar.

Het Donald Duck/Van Gogh/Royal Talens pakket t.w.v. € 53,57 bestaat uit:
-Donald Duck editie 22
-Een Donald Duck schetsboek
-Royal Talens Verfdoos (12x aquarelverf + tube wit)
-Royal Talens Set met 3 Penselen
-Royal Talens Ecolineverf-set (8x30ml Ecoline)

Royal Talens, fabrikant van wereldbekende fine art merken als Rembrandt, Van Gogh, Amsterdam, Cobra, Talens en ArtCreation, is sinds 1899 gevestigd in Apeldoorn. Kleurproducten van het merk Talens zoals Panda, Wasco, Ecola, Ecoline en de verfsets met napjes aquarelverf zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen. Ze zijn afzonderlijk te gebruiken, maar kunnen in veel technieken creatief gecombineerd worden. Ze zijn veilig om mee te werken en voldoen aan de Europese norm voor Speelgoed. Meer informatie is te vinden op www.royaltalens.com

De winnaars zijn:

  • Fhreja Deckers
  • Rianne Grippeling
  • Jeanine Joosten
  • Emelie Dengerink
  • E J vermeer