Helaas je kunt niet meer deelnemen
Win één van de 20 exemplaren van het boek UP!

Het langverwachte vervolg op de succesroman PAAZ van Myrthe van der Meer is in februari verschenen, het boek UP! Wij mogen 20 exemplaren weggeven, doe jij mee met deze winactie?

Als Emma enthousiast naar het laatste gesprek met haar psychiater gaat, gebeurt er iets wat ze niet helemaal had voorzien; haar psychiater is verdwenen, de vervanger weet niets van een eindgesprek en voor het einde van de dag is ze opgenomen op de paaz; de psychiatrische afdeling van het algemeen ziekenhuis. Alweer.

Aangezien deze nieuwe paazvakantie wel een vergissing moet zijn, gaat Emma in het doolhof van pillen, psychiaters en medepatiënten op zoek naar een verklaring. Want als je niet ziek bent, hoef je toch ook niet beter te worden? Als de verklaring in de vorm van een nieuwe diagnose lijkt te komen, begint ze zich echter af te vragen of ze die wel wil weten; want wat als je je eigen waarnemingen en gedachten niet meer kunt vertrouwen, en je grootste vijand niet in de buitenwereld zit, maar in je eigen hoofd?

De roman PAAZ denderde in 2013 de Nederlandse letteren binnen. Waar PAAZ de downside van manisch-depressiviteit onderzocht, zoekt UP de manische grenzeloosheid van deze allesbepalende aandoening op.

Wij feliciteren de volgende winnaars:

Laura Tuijl
Pascale Laroo
Iris Mulder
Marith Berk
Joke Koch
Heidi Sour
Willemine Smidt
Debby Leeuwis
Tamara Schellingerhout
Rivka Hiestand
Monique van de Plasse
Ellen Vromans-Peeters
Lammert Boeve
Laurien Aalfs
Joey Dammiaans
Diana Kersic
Joyce Simon
Ward Wassink
Piet Poorte
Jonno Fijn

Jullie krijgen het boek binnenkort opgestuurd, veel leesplezier!