Helaas je kunt niet meer deelnemen
Win één van de 15 exemplaren van het boek: Shopaholic naar de sterren!

WIN: Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar immens populaire en inmiddels verfilmde Shopaholic-serie. Ook de romans Hou je mond!, Aanpakken!, Ik krijg je wel en Mag ik je nummer even? zijn razend populair. Doe snel mee met de winactie en maak kans op één van de 15 exemplaren van haar nieuwe boek: Shopaholic naar de sterren!

Becky Brandon (meisjesnaam Bloomwood) is in Hollywood aangekomen! Hier heeft ze haar hele leven op gewacht. Feesten met sterren als Sage Seymour, die wordt gemanaged door Becky’s echtgenoot Luke. Er is zóveel te zien en te doen, bijvoorbeeld een verboden privébezoekje aan de filmset. Natuurlijk moet ze er ook voor zorgen dat haar dochtertje Minnie op de juiste A-List Hollywood peuterschool terechtkomt. Daar is een…eh...helpende hand voor nodig.

Met hart en ziel legt Becky zich toe op haar nieuwe carrière als styliste van de sterren. Nee, dat is géén excuus om te shoppen, zoals Luke denkt. Jammer genoeg lijkt diva Sage niet onder de indruk van Becky’s frisse stijl. Dan komt de doorbraak. Becky wordt ingehuurd voor een Hollywood-gala door de aartsrivale van Sage. Hoe zal Luke daarop reageren? En wie is die superdunne, superblonde tuthola aan de horizon? Nee, dat kan niet! Het is een oude bekende: Alicia Bitch Long Legs Billington! Op de rode loper loopt iedereen rood aan – als Shopaholic naar de sterren gaat!

 

Wij feliciteren de 15 winnaars:

Thea Rodenburg
marit heesen
Marjan Tijsma
Marijke Blom
Henriette de Ruyter
Gea Jager
Pauline den Hartigh
margriet kuper
delayla van der heijden
Jo den Hollander
Iris de Vries
corina keereweer
Matthea den Besten
Gea van Dam
Marja Beerens

De boeken worden zo snel mogelijk naar jullie verstuurd!