Helaas je kunt niet meer deelnemen
Win één van de 15 exemplaren van 'De zes levens van Sophie'

Sarah Meuleman neemt de lezer mee op een opwindende tocht die leidt van het Vlaamse platteland naar New York, van de Witte Marsen in België naar het Engeland van de Eerste Wereldoorlog. Spannend, ontroerend, intelligent: De zes levens van Sophie is een roman die zindert van de suspense. Voor liefhebbers van The Killing, Mystic River en Gone Girl.


Spannend, ontroerend, intelligent

Bekijk ook de spannende boektrailer: https://www.youtube.com/watch?v=kuZ1EfOjmfU

De zes levens van Sophie
België, jaren negentig, het tijdperk-Dutroux. Hannah en Sophie zijn twaalf en delen alles met elkaar, zoals alleen twaalfjarige meisjes dat kunnen. Als Hannah valt voor de charismatische Damiaan, verandert hun vriendschap. Dan, na een nachtelijk feest in het dorp, komt Sophie niet meer thuis.

Achttien jaar later woont Hannah in New York. Ze is succesvol als columnist voor een modeblad, maar besluit het roer drastisch om te gooien. Ze trekt zich terug in een kamer in Brooklyn om een biografie te maken over beroemde schrijfsters: Agatha Christie, Barbara Follett, Virginia Woolf. Drie vrouwen die worstelden met vragen over familie, trouw en ambitie; drie schrijfsters die op een dag spoorloos verdwenen.

Hannah’s zoektocht naar de vrouwen roept vragen op die ze lang heeft verborgen. Wat is er die nacht gebeurd met Sophie? Waarom heeft ze haar laten gaan? Wat weet Hannah?

En de winnaars zijn: 

Ing Witte
Iirene Kengen
Lotte van Herwaarden
Marjan Callaars
Rian Van den Adel
Hetty Verhoeven
Tonneke Vermeulen
Jannet Bikker
Wil van der Vlist
Tamara van Weert
Patricia de Bruin
Anouk Kraster
Monique de Rijk
Celine Hollander
Mebrat Haggi

Veel leesplezier met het boek!