Helaas je kunt niet meer deelnemen
Win één van de 15 exemplaren van 'De achtste zuster'!

In juni is het boek 'De achtste zuster' van Elle Eggels verschenen. Bedwelmende roman van de bestsellerauteur van Het huis van de zeven zusters over familie, liefde, en het keren van je lot. Wil jij één van de 15 exemplaren winnen? Doe mee met de winactie!

Mijn zoon Christian kwam niet meer thuis na school. Nu, na zeven jaar, is hij mijn huis weer binnengestormd en heeft me meegetrokken in een wervelende orkaan.

Ik, Emma, ben opgegroeid in een Limburgs dorpje, in een huis waar alleen vrouwen woonden. Mijn moeder Martha en mijn zes tantes runden een bakkerij. Ik heb mijn echt-genoot nog maar kort geleden begraven. Niets staat mij meer in de weg om met Christian mee naar Andalusië te gaan en eindelijk mijn vleugels uit te slaan. Ik wil flirten met het leven en de liefde!

Elle Eggels veroverde in 1998 de gehele literaire wereld met haar debuutroman Het huis van de zeven zusters. Ze werd alom geroemd om haar bedwelmende schrijfstijl en vergeleken met grote namen als Isabel Allende en Gabriel García Márquez. De achtste zuster, dat zich net als haar eerste roman gedeeltelijk afspeelt in het Limburgse dorpje waar de auteur is opgegroeid, is duizeling-wekkend, gepassioneerd, beeldend en hartverwarmend ontroerend.

De achtste zuster * Elle Eggels * ISBN 978 90 443 4621 3 * € 19,99 * 272 pagina´s * paperback * juni 2015

 

De winnaars van 'De achtste zuster' zijn:

Jet Kip
Marion Dassen
Saskia Handgraaf
Irene Elbertsen
Marion Faas
MJ Kirkels
Angelique van Langen
Nathalie Klein Kalvenhaar
Ivon Pruijsers
Rianne Melein
Sanne Jakobs
Carin Nijholt
Anja de Wit
Marlous Stols
Jolanda Beers

Van harte gefeliciteerd!