Helaas je kunt niet meer deelnemen
Win één van de 15 DVD boxen van de serie A'DAM - E.V.A. 2!

WIN: A’DAM - E.V.A. is een zinderende mozaïekvertelling over de stad, het leven en de liefde. Van de makers van Waltz, ’t Schaep met de 5 Pooten en Dunya en Desie. Wil jij kans maken op één van de 15 DVD boxen? Doe dan mee met de winactie!

In A'DAM – E.V.A. (Amsterdam En Vele Anderen) volgen we de turbulente liefdesgeschiedenis tussen de in Amsterdam geboren en getogen Eva van Amstel en haar buurman Adam de Heer, die rechtstreeks uit de Zeeuwse klei in de rumoerige stad is komen wonen. In het eerste seizoen hebben we gezien hoe de relatie tussen Adam en Eva is begonnen: vreemden bleken buren, werden geliefden en gingen samenwonen. Ze verwachtten een kind, maakten trouwplannen, maar raakten in een crisis om elkaar later – ouder en wijzer – opnieuw te ontmoeten. Het leven in een snelkookpan. Hoe vergaat het ze nu verder? Hoe wordt hun leven als jonge ouders? Blijven ze samen? Krijgt Eva haar leven in balans en Adam zijn geestelijke gezondheid.

Voor het tweede seizoen van de veelgeprezen drama serie staat hetzelfde team makers garant dat verantwoordelijk was voor het succes van de eerste serie, onder wie scenarioschrijver Robert Alberdingk Thijm (o.a. All Stars) en regisseur Norbert ter Hall.


De 15 winnaars zijn:

Leonie Lentz
Marian Thiecke
Francis Groeneveld
mirjam schepers
Gemma Heshof
Marjon Oolthuis
Evelyn Siers
Joke Claassens
Suzanne Overes
Henk Poortvliet
Laura Oude Egbrink
Janske van den Broek
Judith Pepping
Hennie Tan
harriet rikhof

De DVD boxen worden zo snel mogelijk naar jullie opgestuurd!