Helaas je kunt niet meer deelnemen
Win nagellak van Ruby Wing t.w.v. €12,95

Deze actie is inmiddels verlopen! Maak kans op één van de zesendertig kleuren nagellak of een  4pack mini’s van Ruby Wing™ ter waarde van € 12,95! Wij mogen 30 mensen gaan verblijden.  Doe mee en maak kans!

Ruby Wing™
Ruby Wing™ nagellak, nagellak die verkleurt door de zon! Hoe meer UV straling, hoe sterker de kleurverandering, zomer en winter! Magisch om te zien en.... je hebt eigenlijk 2 nagellakken voor de prijs van één.

De nagellak
Ruby Wing™, van de makers van Color Club, is vorig jaar met groot succes gelanceerd in de Verenigde Staten,en sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland. Ook hier is de nagellak een regelrechte hit en al genomineerd voor 2 Beauty Astir Awards. De nagellak is van hoge kwaliteit, vrij van schadelijke stoffen, veganistisch en wordt niet getest op dieren.

Altijd 2 kleuren in 1 potje!
Met Ruby Wing™ heb je altijd een WOW effect, binnen 1 kleur en buiten een andere. Zodra je weer naar binnen gaat, kleurt je lak weer terug. Er zijn maar liefst 36 verschillende kleuren en er komen ieder jaar nieuwe kleuren en effecten bij. In april komt de Sweet Fantasy collectie uit, met 6 nieuwe kleuren!  Glitterlakken, Cremelakken, holografische lakken en sommige zijn niet alleen verkleurend, maar ook geurend! Een leuke bijkomstigheid van de nagellak is, dat het ook nog aangeeft of en hoeveel UV straling er is. Zelfs in de schaduw of door glas!

Je leven is vol creativiteit en verandering, zou je nagellak dat ook niet moeten zijn? Doe mee en maak kans op één van de dertig pakketjes!

Hoe werkt het:
1. Ga naar onze speciale facebookpagina
2. Like onze pagina
3. Laat je gegevens achter
4. Na 1 week maken wij de namen van de 30 winnaars bekend

De winnaars zijn inmiddels bekend. Wij feliciteren:
Jolanda de Kruijk
Vivian Bosma
Rachel Deppe
Arielle Koskamp
Martha Nijborg
Angelique Huijben-Dilven
Cynthia Klaver
Evelien van Heijster
Carla Linden
Bouch Ra
Roos de Grave
Linda Riepe
Esmee Desiree
Anja van Zundert
Carry Konings Everaerts
Wendy Dekker
Marijke Dekker
Susy van Hoogdalem
Maxime Haegens
Lenny Wibbelink
Ans Lenselink
Marian Zwarts
Germaine Hilgers
Alinda Bikker-Kooyman
Adri van Asperen
Marjolein van den Berg
Kim Versluis
Vivian Lammerse
katja rodenburg
Eline Bakker-Beeftink
 
Meer informatie en verkooppunten: www.rubywing.nl