Helaas je kunt niet meer deelnemen
Win Duyvis Heat & Eat

Deze actie is inmiddels verlopen!Wie jarig is trakteert! Inmiddels bestaat hettestpanel.nl al weer 1 jaar en dat willen wij graag met jullie vieren. Vandaag kun je daarom kans maken op Duyvis Heat & Eat! Wij mogen 400 producten weggeven. Geef je op en maak kans!

Duyvis Heat & Eat®, lekkere warme én knapperige nootjes voor bij de borrel
Lekkernijen zijn vaak net wat lekkerder als je ze warm kunt eten, zoals bijvoorbeeld een warme stroopwafel. De warmte zorgt ervoor dat je extra geniet. Zou het niet lekker zijn als je zelf warme nootjes zou kunnen bereiden?

Daarom heeft Duyvis nu iets unieks; lekkere warme & knapperige nootjes die je thuis makkelijk klaar kunt maken. Het is zo gepiept; 1 minuutje in de magnetron. Doordat de nootjes op een speciale manier bereid zijn, blijven ze knapperig in de magnetron en komen de heerlijke geuren van de nootjes vrij.

Met Duyvis Heat & Eat maak je je borrel net wat specialer!
Duyvis Heat & Eat is verkrijgbaar in het pinda en noten schap in de supermarkt in 5 varianten:             
3 gezouten varianten en 2 gekruide notenmixen.
[image name=DuyvisHeatEat format=629 align=left left=5 right=5]
Winnen
Wil jij kans maken op één van de vierhonderdhonderd Duyvis Heat & Eat producten? Geef je dan nu op! Deze actie loopt tot en met 15 april 09:00 uur!

De 400 winnaars zijn bekend en zullen feestelijk verrast worden met dit cadeautje bij de post! Vrijdag worden de pakketjes verstuurd, dus houd je brievenbus in de gaten!
Ook vandaag hebben we een nieuwe winactie, bekijk deze hier!

Benieuwd wat ons testpanel van Duyvis Heat & Eat vond? Lees hier het artikel met de testresultaten!