Helaas je kunt niet meer deelnemen
Win drie top producten van Sans Soucis t.w.v. € 126,-

Deze actie is inmiddels verlopen!Vul je collectie toiletartikelen aan met drie top producten van het Duitse merk Sans Soucis. Doe mee en maak kans op de drie nieuwe boosters; de optimale huidbevochtiging, een serum tegen rimpeltjes en een wimperserum waar je het resultaat mee krijgt waar iedere vrouw wel van droomt: sterkere en vollere wimpers. Geef je huid de allerbeste verzorging met dit pakket van Sans Soucis voor een stralend gezicht en een prachtige oogopslag. Je kunt nu kans maken op één van deze drie pakketten ter waarde van €126,40.

Het pakket bestaat uit:

HYALURON FILLER SERUM 24-H - Fluide voor de vochtarme huid
Het intensief hydraterende serum heeft een hydraterend effect op lange termijn en biedt optimale huidbevochtiging. Droogte lijntjes worden zichtbaar van binnenuit opgevuld. 98% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong.

COLLAGEN BOOST SERUM 24-H - Fluide voor de veeleisende huid
Dit serum heeft een verstevigend effect, bevordert de stevigheid van de huid, vermindert de diepte van rimpels tot wel 31%* en ondersteunt de natuurlijke regeneratie van de huid. 92,3% van de ingrediënten in dit serum is van een natuurlijke oorsprong.

PEPTIDE BOOSTER
Het nieuwe 2 -in- 1 PEPTID BOOSTER XXL wimper serum van SANS SOUCIS belooft een gezonde look en zorgt voor langere, volumineuze, donkerdere en vollere wimpers. Het enige wat nodig is, is wat geduld. Bij regelmatig gebruik wordt, binnen 6-16 weken, de natuurlijke groeifase van wimpers en wenkbrauwen verbeterd en wordt haarverlies tegengegaan.

Winnen
Wil je kans maken op één van de drie heerlijkse verzorgingsets van Sans Soucis? Dan dan mee en maak kans. Deze actie loopt tot en met zondag 15 juni. Op maandag 16 juni maken wij de 3 winnaars bekend!

Hoe werkt het:
1. Ga naar onze speciale facebookpagina
2. Like onze pagina
3. Laat je gegevens achter
4. Na 1 week maken wij de namen van de 3 winnaars bekend

Deze actie is inmiddels verlopen!

Wij feliciteren:
Cora van der Bijl
C. Dam
Lia van der Jagt

Kijk hier voor de verkooppunten en meer informatie.