Helaas je kunt niet meer deelnemen
Win een van de 12 versboxen van Beebox!

De Beebox, een box vol verse producten, direct van de boer en wekelijks bij jou thuisbezorgd. Dat klinkt toch heerlijk!

Beebox is een aan huis boodschappenservice, die gevarieerde versboxen samenstellen van groente, fruit, brood, aardappelen, eieren, sap, vlees en vis. De box zit vol biologische ingrediënten, van eigen bodem en wekelijks zorgt Beebox voor bijpassende en makkelijke recepten.

Beebox kun je afnemen in de vorm van een abonnement. Het abonnement is flexibel in gebruik en regionale Beebox ondernemers zorgen voor een zeer persoonlijke service. En de boeren? Die krijgen bij Beebox gewoon een eerlijke prijs, zodat je ook bijdraagt aan de ontwikkeling van het boerenbedrijf in Nederland. 

[image name=veggie format=160 align=right left=5 right=5]Wil jij kennis maken met BeeBox? Meld je dan nu aan voor deze winactie* en maak kans op 1 van de 12 Beeboxen voor 2 personen!

Ben jij niet de winnaar, maar heb jij wel interesse in deze heerlijke versbox? Nieuwe abonnees krijgen een gratis Veggie Bag, een speciale bewaarzak voor aardappelen, uien en knoflook. Gebruik daarvoor de actiecode "gezond2015" op www.beebox.nl

*Beebox levert in veel postcodegebeiden, maar nog niet in heel Nederland. Mocht jij interesse hebben om Beebox-ondernemer te worden dan kun jij je daartoe aanmelden op www.beebox.nl.
** De winnaars van de Beebox ontvangen in week 5 de versbox thuis. 

Wij feliciteren de 12 winnaars:

Karin Van Gompel
Daphne Huion
Kim Olde Riekerink
Alessi Flipsen
Michelle Gorin
Chantal van Oudenallen
Baukje Hessling
Rianne Hupkes
Astrid Lammerts-Vaatstra
Sabine Heida
Cindy van Heems
Wendy Bekman

De Beeboxen worden zo snel mogelijk bij jullie thuis bezorgd!