Helaas je kunt niet meer deelnemen
Win actie: De Tweezerman Mini Brow Rescue Kit t.w.v. €35,95

De Tweezerman Mini Brow Rescue Kit: Heb jij eerste hulp voor je wenkbrauwen nodig? 

Tweezerman, de expert op het gebied van beauty tools, houdt wenkbrauwen altijd tip top verzorgd. Maar van nu af aan ook in noodgevallen, waar je ook bent! Tweezerman introduceert de Mini Brow Rescue Kit. Vang je een snelle glimp op van een verdwaalde haar die er op wacht om getemd of geplukt te worden? Met de vier must-have wenkbrauw tools, gehuld in een chic, draagbare beschermhoesje, ben je er klaar voor om je wenkbrauwen binnen een handomdraai te verzorgen. Overal, altijd en op ieder moment van de dag!

Met een afmeting van vier centimeter lang en minder dan een centimeter dik, past de Mini Brow Rescue Kit in een handtas, sporttas of make-up tasje. Laat de minuscule omvang je niet in het ootje nemen; volgens Tweezerman zijn deze precisie-instrumenten voorzien van dezelfde hoge kwaliteit en nauwkeurigheid als die je van de standaard grote Tweezerman favorieten kent.

De Kit bestaat uit:

Mini Slant® de kleine versie van de bekroonde Slant® pincet. Past in ieder tasje en is voorzien van dezelfde precisie als zijn grote 'broer'.

Mini Brow Mousse™ – een potloodje dat ideaal is voor het aanzetten van een mooi vormgegeven wenkbrauw. Blijft de hele dag zitten en temt weerbarstige wenkbrauwen.

Mini Eye Enhance™ Highlighter Pencil – dit potlood verhoogt de wenkbrauw optisch. Door het gebied onder de wenkbrauw te benadrukken creëer je het effect van een wenkbrauwlift.

Mini Brow Shaping Brush – deze speciaal ontworpen borstelspiraal is ideaal voor het vormen van de wenkbrauwen, thuis of onderweg.

Wil jij kansmaken op één van de zeven Tweezerman Mini Brow Rescue Kits? Klik dan op 'Doe mee'!

Zorg wel dat, voordat je meedoet aan deze winactie, jouw gegevens up-to-date zijn.

Winnaars:

Kim bosman, AMSTELVEEN
Lisa Nina, DE LUTTE
Mieke lijten, NUENEN
Anja Geurtsen, DEVENTER
Joos de bie, KUDELSTRAAT
Anouk van Schaik, AMSTELVEEN
Annelieke Smienk, APELDOORN