Helaas je kunt niet meer deelnemen
Win: 5 x op maat gemaakte, echt lederen riem Bette van Xworks!

Trendy lederen riem met een brushed metal buckle. De mix en match van studs aan het uiteinde van de riem zijn tijdloos maar ook helemaal van nu! Een stoere en eigentijdse must have.

Over Xworks:
Het idee is een oerhollands succesvol merk neer te zetten. Een merk met een sterke beleving een “way of Life” en wel met een knipoog naar Holland. Het product met style wat niet kapot te krijgen is en leeft naarmate je het gebruikt. We willen een product aanbieden waar het publiek een “Feel good” associatie mee heeft. Exclusiviteit, sfeer, eigentijds stoer en vernieuwend zijn daarbij de kernwaarden. Een brand voor een echte fashionista!
Exclusiviteit is mogelijk door de gehele collectie zelf te ontwerpen. Inspiratie en ideeën zijn er bij “het team achter X works” in overvloed, en worden opgedaan in wereldsteden maar zeker ook in HOLLAND. De eigen productie vind plaats in het zuiden van het land in onze eigen fabriek. 95% van de leersoorten komen uit Holland. Alles in eigen beheer. Belgie, Duitsland en Engeland zijn o.a. de landen waar X works goed opgepakt wordt.
Een collectie neerzetten die exclusief is, dat blijft de belangrijkste pijler van X works.

Lengte: op maat gemaakt, dus alle maten mogelijk!

Breedte: 3 cm

Kleur: Taupe

Meer informatie over deze mooie riem en Xworks vind je op de website van Xworks.

Wil jij kans maken op één van de vijf stoere riemen ter waarde van €44,95? Klik dan op DOE MEE!

P.s. zorg dat jouw gegevens up-to-date zijn voordat jij je opgeeft voor deze winactie!

De winnaars van deze winactie zijn:

Miranda, Waalwijk
Karine, Enschede
Wendy, Bergeijk
Tea, Bolsward
Claudia, Tolkamer

Van harte gefeliciteerd!