Helaas je kunt niet meer deelnemen
Win: 3x houten poppenhuis van Eerlijk Speelgoed!

Het fantasiespel is één van de belangrijkste vaardigheden die een kind kan ontwikkelen, dit poppenhuis is hier het perfecte speelgoed voor.
Het huis bestaat uit meerdere losse kamers die naar wens op en naast elkaar gestapeld kunnen worden. Met de accessoires die bij het huis worden geleverd, onder andere twee leuke poppetjes en meubels, biedt dit stuk speelgoed een volledige speelbeleving. Leuk om alleen of samen met broertjes/zusjes/vriendjes mee te spelen. Wat maken jouw poppetjes allemaal mee?

Over Eerlijk Speelgoed:
Houten speelgoed kent zoveel voordelen boven het plastic speelgoed dat je in veel bekende speelgoedwinkels ziet. Houten speelgoed is duurzaam, eerlijk en puur. Het bevat geen gevaarlijke stoffen in de verf of lijm, geen kleine stukjes die kunnen afbreken of scherpe hoekjes. Eerlijk Speelgoed staat voor duurzame producten die gemaakt zijn van het beste hout. Perfect om de fantasie van kinderen van 0 tot 12 jaar op een leuke manier te prikkelen. Neem een kijkje op de website van Eerlijk Speelgoed!

Wil jij kansmaken op één van de drie prachtige, houten poppenhuizen? Klik dan op 'Doe mee'!

Zorg wel dat, voordat je meedoet aan deze winactie, jouw gegevens up-to-date zijn! 

De winnaars van deze winactie zijn:

Danielle, Leerdam
Loes, Uden
Katja, Helmond

Van harte gefeliciteerd!