Helaas je kunt niet meer deelnemen
Win 3 varianten van Kleine Taartjes van Koopmans!

Deze actie is inmiddels verlopen.Maak kans op 3 varianten van Kleine Taartjes van Koopmans. Wij mogen 50 mensen blij gaan maken!

Koopmans heeft nu ook Kleine Taartjes. Klein van stuk, maar groots van smaak. Complimentendag, Koningsdag of Kerstdag, elke dag is een feestje waard. En als er iets te vieren valt zijn Kleine Fruittaartjes, Kleine Kruimeltaartjes en Kleine Appeltaartjes voortaan van de partij. Eén pak is goed voor maar liefst acht kleine taartjes. En om het feest compleet te maken zijn ze stuk voor stuk makkelijk zelf te bakken, met ruimte voor variatie en eigen inbreng.

Koopmans Kleine Fruittaartjes hebben een bodem van zandtaartdeeg en een vulling van banketbakkersroom. Met (vers) fruit als aardbei, mandarijn, kiwi of framboos kan iedereen zijn favoriete fruittaartje maken.

Koopmans Kleine Kruimeltaartjes hebben een bodem en krokante topping van kruimeldeeg. Daartussen een frisse vulling van naar keuze appel of kersen met een kaneelmix. Lekker met een toef slagroom. 

Koopmans Kleine Appeltaartjes hebben een bodem van zandtaartdeeg met een vulling van appel, rozijnen en kaneelsuiker. Naar smaak te bestrijken met warme abrikozenjam.  

Winnen
Wil jij kans maken op drie pakketten Kleine Taartjes van Koopmans? Wij mogen vijftig mensen verblijden! Schrijf je nu in. Deze actie loopt tot en met 25 november 09.00 uur. Om 10.00 uur maken wij de winnaars bekend. Houd ons in de gaten!

De winnaars van deze winactie zijn: Lies, Jolanda, Hanneke, Marjo, Ellen, Corine, Petra, Ympje, Natascha, Jolanda, Marloes, Irene, Kirsten, Marina, Cle, Janet, Anneke, Ivonne, Esther, Alida, Adriana, Elly, Am, Bernadette, Tine, Angelique, Linda, CP, Mia, Tina, Angelique, Erna, Annet, Linda, Everieke, Di, Juul, Danielle, Kitty, Jolanda, Angelique, Henrieke, Hanneke, Amber, Mireille, Kim, Tatjan, Inge, Arnella en Jessica. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! Jullie ontvangen van ons persoonlijk bericht.