Helaas je kunt niet meer deelnemen
Win: 15 x Kneipp seconde handcrème met avocado!

Hij is supersnel… De nieuwe Kneipp seconde handcr?me!

De hele dag zijn vrouwen druk met veel verschillende werkzaamheden. Gemak & comfort worden daardoor steeds belangrijker.
De nieuwe Kneipp® seconde handcrème trekt super snel in zodat je geen tijd verliest en daarna gelijk weer aan de slag kunt.

De intensief verzorgende ingrediënten zoals avocadoboter, jojobaolie en citroenverbena, zorgen ervoor dat je handen supersnel intensief worden gevoed zonder plakkerig gevoel. Lichte textuur voor dagelijks gebruik. De geur van citroenverbena heeft een kalmerende werking. Kortom, een heerlijk natuurlijk verzorgingsproduct waarvan de huidverdraagzaamheid met goed resultaat is getest door dermatologen.

Avocadoboter
Deze intensief hydraterende boter is gemaakt van vers avocadofruit, waardoor de boter puur en rijk gevuld is en een verzachtend resultaat geeft. Deze boter is speciaal voor een huid die snel uitdroogt door het weer of door de zon. Een ultieme verzorgende behandeling voor de huid.

Citroenverbena
Citroenverbana is ook wel bekend onder de naam verveine. Een natuurlijk product, kalmeert de geest en heeft een zoete en verfrissende werking op de huid.

Jojobaolie
Jojobaolie is een milde, diep verzorgende olie die geschikt is voor alle huidtypen. Het helpt op natuurlijke wijze om de vochtbalans van de huid te herstellen en werkt als natuurlijke antioxidant.

Gebruiksadvies
Deze handcrème kun je de hele dag door gebruiken. Breng de handcrème aan op de gereinigde handen. De handcrème trekt snel in, dus je hebt snel je handen weer vrij om andere dingen te doen.

Wil jij kansmaken op één van de 15 handcrèmes? Klik dan op 'Doe mee'!

Zorg wel dat, voordat je meedoet aan deze winactie, jouw gegevens up-to-date zijn.

De winnaars van deze winactie zijn:

Gery, Urk
Rachida, Deventer
Bert, Hoofddorp
Tini, Leusden
Nina, Eindhoven
Ans, Hoorn
Esther, Gorssel
Joke, Dordrecht
Ada, Zaandam
Carla, Badhoevedorp
Emanuel, Assen
Alie, Sint Nicolaasga
Jeanette, Silvolde

Van harte gefeliciteerd!