Helaas je kunt niet meer deelnemen
Win: 10 x het Kneipp douchepakket

Douchen is het moment om even te ontspannen, om na te denken en om nieuwe energie op te doen. Daar horen fijne producten bij, met goede ingrediënten en bijzondere geuren. Producten die ons een luxe verwengevoel bezorgen. Kneipp douche foams zijn ideaal om dit dagelijkse verwenmoment compleet te maken.

De Kneipp douche foams zijn bijna een twee-in-een product te noemen. Ze zijn niet alleen fijn voor de reiniging en verzorging van het lichaam, ze kunnen daarnaast ook handig zijn bij het scheerritueel van de benen. Een flacon van 200 ml is geschikt voor ongeveer veertig fijne douchemomenten. Het foam wordt door middel van perslucht uit de bus gedrukt en niet door middel van drijfgas. De foams zijn ook zonder minerale oliën, kleurstoffen en conserveringsmiddelen en zijn daardoor vriendelijker voor het milieu en voor de huid.

Het douchepakket bevat ook de nieuwste foam: Morning Kiss!

Kneipp douche foam Morning Kiss is een heerlijk nieuw product voor iedereen die zin heeft in een fruitige geur en liefdevolle verzorging. De zachte geur van oranjebloesem en de speciale textuur met natuurlijke, voedende jojobaolie zorgen voor een bijzondere douche-ervaring en een heerlijk zachte huid. De vrolijk oranjegekleurde foamflacon is prettig in gebruik en makkelijk te doseren. Slechts een kneepje in de hand tijdens het douchen en de gel transformeert zich onmiddellijk tot een weelderig romig schuim.

Het Kneipp douchepakket bestaat uit vijf douche foams, namelijk:

Kneipp douche foam Morning Kiss, voor een liefdevolle start van de dag
Kneipp douche foam lavendel, voor een moment van pure ontspanning
Kneipp douche foam mint eucalyptus, voor een moment van pure frisheid
Kneipp douche foam vijgenmelk arganolie, voor een moment van zalige zachtheid
Kneipp douche foam patchouli, voor een moment van rust en balans

Doe mee en maak kans op één van de tien pakketten ter waarde van €34,95!

De Winnaars van het Kneipp douchepakket zijn:

Leon Voncken
Bernadette Kortekaas
Brielle Posthumus
Jenny Schillings
Nicoline Schonewille
Anja Spriensma
Mariska Beije
Ria Van den Boomen
Debbie Vinkes
Ingrid Lochs 

Van harte gefeliciteerd!