Helaas je kunt niet meer deelnemen
Win: 10 x 2 Tickets voor de VT wonen&design beurs!

Het grootste woonevenement van Nederland van 29 september t/m 4 oktober in de Amsterdam RAI: De VT wonen&design beurs. Het antwoord op al jouw woonvragen.

Altijd al eens willen binnenkijken bij vtwonen, Eigen Huis & Interieur, Ariadne at Home of WONEN Landelijke Stijl? Wil je de nieuwste trends op meubelgebied bekijken? Ga je verbouwen en wil je eens met een architect om tafel? Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of vloer? Kom je er zelf niet helemaal uit en kun je wel wat hulp gebruiken van een styliste?  Kom dan naar de vt wonen&design beurs. Het antwoord op al jouw woonvragen.

Ontmoet de redacties van de bekendste woonbladen
Dit jaar kun je binnenkijken bij maar liefst vier bekende woonbladen. In levensgrote inspiratiehuizen laten vtwonen, Eigen Huis & Interieur, Ariadne at Home en WONEN Landelijke stijl zien wat volgens hen de trends zijn op het gebied van wonen. Kom binnen, ontmoet de redacties en geniet van alle ideeën en inspiratie.

[image name=vtwonen format=485 align=left left=5 right=5]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Art Zone
In de artzone op de beurs vind je de mooiste kunst voor in je huis. Van verschillende kunstenaars in verschillende stijlen.

XLUX
Wonen & Leven Een paviljoen met internationale allure: Interior Designer Roelfien Vos is ontwerper van dit bijzondere concept op de beurs. Een samenwerking tussen merken uit het luxe woonsegment waarin getoond wordt wat de mogelijkheden en trends zijn voor extra luxe wonen en leven. Een indrukwekkende beleving die je niet mag missen als je van een exclusieve woonstijl houdt.   Aan tafel met een professionele architect. Reserveer een plek op het Architecten Adviesplein op de beurs. Je krijgt dan 45 minuten advies van een professionele architect over de mogelijkheden rond jouw wens voor (ver)bouwen. De aangesloten architecten helpen je graag direct op weg met vragen als; ‘Kan ik deze muur doorbreken?’, ‘Hoe betrek ik de keuken bij mijn woonkamer?’ en ‘Een uitbouw, wat zijn de regels en wat is de beste oplossing voor mijn huis?’ Met het advies dat je krijgt kan je bij thuiskomst direct aan de slag. De adviezen van de architecten op de beurs worden mogelijk gemaakt door Architectenwinkel.

Garden District
Voor tuinadvies kan je terecht in het Garden District op de beurs. De groene oase waarin je alle trends op het gebied van buitenwonen kunt zien. Ook vind je hier verschillende productinnovaties op het gebied van buitenwonen die nog nooit eerder te zien zijn geweest.

Lichtadvies
Goede verlichting in je huis is sfeerbepalend. Ben je op zoek naar nieuwe verlichting óf ga je verbouwen en wil je het van het begin af aan goed aanpakken? Laat je dan eens adviseren over een lichtplan voor je huis. Op de vt wonen&design beurs worden gedurende de hele beursweek lichtadviezen gegeven door Eikelenboom en Brink Licht. Inschrijven voor dit advies kan vanaf 1 september via vtwonenendesignbeurs.nl

Design Talents
Op de vt wonen&design beurs vind je de pareltjes onder de Nederlandse ontwerpers. Deze creatieven hebben hoge ogen gegooid op de bekende meubelbeurs in Milaan en presenteren nu hun ontwerpen aan het Nederlandse publiek. Hier heb je de mogelijkheid om met de ontwerper zelf in gesprek te gaan. Uniek. Dit wil je niet missen!

Dutch Design District
Grootste en bekendste Nederlandse meubelmerken laten op de beurs de pronkstukken zien uit hun collectie zien. Zowel designklassiekers als nieuwe ontwerpen staan op de beurs in de spotlight.

Woontheater
In het woontheater kun je genieten van unieke lezingen van inspirerende sprekers. Bekende namen zoals Jan des Bouvrie, Jurgen Smit en Marie-Gon Vos nemen je graag mee in hun verhaal. Of het nu gaat over kleuren, inrichten, duurzaam wonen, of verbouwen na het bijwonen van een lezing in het woontheater ben je op de hoogte en klaar om thuis direct aan de slag te gaan.

 

Hettestpanel.nl mag 10 x 2 kaarten ter waarde van €19,- voor deze beurs weggeven! Wil jij winnen? Klik dan nu op DOE MEE!

Zorg wel dat voordat je meedoet aan deze winactie, jouw gegevens up-to-date zijn!

De winnaars van deze winactie zijn:

Barbara Nuyens  
Marijke Frankort  
Conny Kolthof  
Ilse Leenderse 
Antsje Hellinga  
Tini Huizinga 
Jeffrey Alfing  
Joost Wouterse  
Rianke de Waard
Evelien Dekker  

Van harte gefeliciteerd!