Helaas je kunt niet meer deelnemen
Rutger Bakt: win één van de tien exemplaren

Deze actie is inmiddels verlopen!Rutger van den Broek won op overtuigende wijze de eerste editie van het populaire televisieprogramma ‘Heel Holland Bakt’. Wil jij kans maken op één van de tien exemplaren van dit geweldige boek? Geef je dan nu op!

Verdeeld over vijf hoofdstukken – gebak en taart, koekjes, cakes, high tea en brood – biedt Rutger Bakt 70 heerlijke recepten van de beste thuisbakker van Nederland. In een extra hoofdstuk met handige how-to’s laat Rutger stap voor stap zien hoe je basisrecepten op een traditionele wijze bereidt. Bijvoorbeeld hoe je banketbakkersroom maakt, wat tempereren inhoudt en hoe je citrusschilletjes konfijt.

De recepten worden ondersteund door schitterende fotografie en gelardeerd met Rutgers persoonlijke verhaal en zijn passie voor bakken. 70 heerlijke recepten van de beste thuisbakker van Nederland.

Winnen
Wil jij kans maken om één van de tien exemplaren van Rutger Bakt? Doe dan mee! Deze actie loopt tot en met zondag 6 april. Op maandag 7 april maken wij de tien winnaars bekend!

Deze actie is inmiddels verlopen. Wij feliciteren:
Emmy de Bruin
Marinette Willems Habets
Crista Maliepaard
Kim Cornelisse
Dorthe Klein
Riet Smits
Wendy Straathof
Caroline Borggreve
Maaike Giezen
Alie Scholten