Helaas je kunt niet meer deelnemen
Maak kans op één van de 4 Turbospokes

De Turbospoke, dé ultieme accessoire voor stoere fietsers. Wij mogen 4 exemplaren weggeven, doe jij mee? 

VROEEMMMMM!! Ieder kind speelt wel eens dat zijn/haar fiets een motor is. Stel je voor: hoe zou het zijn als je jouw fiets er kunt laten uitzien én kunt laten klinken als een echte motor? Dit is mogelijk met het Turbospoke uitlaatsysteem! Turbospoke is dé ultieme accessoire voor iedere kinderfiets. Hoe harder je trapt, hoe meer je fiets als een echte motor klinkt. De Turbospoke is meer dan alleen een uitlaatsysteem; het stimuleert kinderen om lekker buiten te gaan spelen!

Turbospoke Racing
Het Turbospoke Racing systeem ziet er niet alleen uit als de uitlaat van een echte motor, maar het zorgt er ook voor dat jouw fiets zo gaat klinken! Het uitlaatsysteem heeft geen batterijen nodig, het wordt voor 100% aangedreven door de pedalen van je fiets.
Het geluid wordt gemaakt door een dunne kunststof ‘motorkaart’, die tegen de spaken van je wiel wordt gehouden. De uitlaat is zó ontworpen, dat hij het geluid versterkt. Het uitlaatsysteem wordt geleverd met 3 motorkaarten, die je kunt gebruiken om wel 6 verschillende soorten geluiden mee te creëren! Het Turbospoke Racing systeem past op 95% van alle fietsen, met een wieldiameter tot 16 inch.

Specificaties
Adviesprijs: €14,99 voor Turbospoke Racing 
Leeftijd: Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar
Montage: Het Turbospoke geluidskaartje is eenvoudig te monteren, maar ook met één simpele beweging te demonteren.
Voor meer informatie: www.turbospoke.nl

 

De winnaars van de vier Turbospokes zijn:

  • Carolien Bertrand
  • Elles Veltman
  • SP Ho
  • Aart van de Kuilen

Van harte gefeliciteerd!