Helaas je kunt niet meer deelnemen
Maak kans op één van de 5 DVD's van Mr. Selfridge!

WIN: Mr. Selfridge seizoen 2 is nog maar net verkrijgbaar op DVD en wij mogen al 5 exemplaren weggeven! Wil jij kans maken op een exemplaar van de serie? Klik op 'doe mee' en maak kans.

In het eerste seizoen was te zien welke problemen Harry Selfridge moest overwinnen om het Britse volk te overtuigen van zijn onorthodoxe ideeën van winkelen. Het tweede seizoen speelt zich af tijdens de uitbraak van de Eerste Wereldoorlog. Selfridge heeft niet alleen moeite met de aanlevering van zijn producten, ook worden zijn mannelijke personeelsleden opgeroepen voor het leger. Jeremy Piven (Edge of Tomorrow, Entourage) speelt ook in het tweede seizoen de titelrol. De Amerikaanse ondernemingspionier wordt bijgestaan door Frances O’Connor als zijn vrouw Rose, en Aisling Loftus als zijn assistente Agnes.

Mr. Selfridge is een Britse Dramaserie die bij de NCRV wordt uitgezonden en wekelijks zo’n 400.000 kijkers trekt. De serie is geschreven door BAFTA en Emmy Award-winnende schrijver Andrew Davies (Pride and Prejudice, Sense and Sensibility) en vertelt het verhaal van de flamboyante visionair Harry Selfridge, een Amerikaan die het meest luxe warenhuis in Groot-Brittannië opent.


De 5 winnaars zijn bekend:

Manouk Oord
Ellen van der Mark
Saskia Jansen
Dieuwke Feenstra
Tonny Kuijken- van den Bogaart

De DVD's worden zo snel mogelijk naar jullie opgestuurd!