Helaas je kunt niet meer deelnemen
Maak kans op één van de 15 exemplaren van 'Het spookklooster'!

Deze week kan je kans maken op één van de 15 exemplaren van het boek 'Het spookklooster'. Wereldwijd zijn er miljoenen exemplaren van de Rechter Tie-serie verkocht. De herontdekte Rechter Tie-serie: na vijftig jaar nog onverminderd actueel en spannend.

Rechter Tie en zijn gezelschap krijgen tijdens een stormachtige nacht in een onherbergzame streek onderdak in De Morgenwolken, een taoïstisch klooster. Tie kent het klooster omdat niet lang geleden drie meisjes er de dood vonden. Ook nu gebeuren er onheilspellende, onverklaarbare dingen en Tie en zijn rechterhand Tao Gan hebben het vermoeden dat de kloosterlingen iets achterhouden. Tie gaat op onderzoek uit maar stuit op tegenwerking van de prior en de abt. Hij heeft al zijn scherpzinnigheid nodig bij het ontrafelen van de waarheid.

Robert van Gulik
Robert van Gulik baseerde zijn beroemde personage Rechter Tie op de historische magistraat Di Renjie, die in de T’ang-dynastie van het oude China leefde (630–700 na Chr.). Als magistraat was hij niet alleen rechter, maar tegelijkertijd ook stadsbestuurder en hoofd van de politie. In deze positie loste hij als meester-detective een aantal ingewikkelde moordzaken op scherpzinnige wijze op.

Specificaties
Verschijningsdatum: 22/06/2015
Aantal pagina's: 176
ISBN: 9789044348170

 

De 15 winnaars van Het Spookklooster zijn:

Samra Sarkol
Anne Neijenhuis
Senna hendriksboers
Betty Lanting
Rachel Bekkers-Brandner
Carla Janssen
Lisa van der Heide
Jolanda van Geemen
Anne Buunk
Kim Pierik
Christina van Lienden
Peter Jonkers
Miranda van Essen
JC Beaudoux
Edwin Swienink

Van harte gefeliciteerd! Veel leesplezier!