Helaas je kunt niet meer deelnemen
Maak kans op een Kidizoom Action Cam!

Beleef het, film het, bekijk het! Er is een onwijs gave gadget voor jonge helden. Wij mogen twee stuks van de Kidizoom Action Cam weggeven. Doe jij mee?

Soms komt er speelgoed op de markt waardoor je acuut stik-jaloers op kinderen van nu wordt. VTech heeft een onwijs gave gadget gelanceerd, namelijk de Kidizoom Action Cam, een superslimme, stevige actiecamera waarmee de stoerste acties, stunts en overwinningen worden vastgelegd. Door de heer of dame in kwestie zelf natuurlijk. 


Ready….set…action!

Het moet gek lopen wil de Kidizoom Action Cam niet uitgroeien tot dé musthave van dit jaar. Was de selfiestick nog een hot item in 2014, met deze gadget gaat VTech drie stappen verder. Weg met brave selfies in de vorm van staan, lachen en schieten maar. Vanaf vandaag zijn het actiefoto’s en filmpjes waarmee jonge helden indruk maken op hun vrienden. Fimpjes en foto’s maken en direct terugkijken is het credo. De camera laat zich met bijgeleverde accessoires met gemak monteren op de kinderfiets, -helm of het skateboard, maar kan met de waterdichte behuizing ook mee op ontdekkingsreis onder water. Tot wel 2 meter diepte. Over je zwemkunsten en duikbravoure praat je niet langer, je komt met keihard bewijs!

De Action Cam kan tegen een stootje en op het heldere LCD-scherm zijn acties meteen terug te zien. Dankzij een 4GB microSD-kaart (apart verkrijbaar) kunnen maar liefst 34.000(!) foto’s of 130 minuten filmopnames worden gemaakt. Foto’s en filmpjes bewerken de stoere kornuiten trouwens ook met hun Action Cam. Met grappige effecten, stempels en kaders worden zelfs suffe of mislukte acties met terugwerkende kracht legendarisch. Het apparaat is eenvoudig te koppelen aan computer, laptop of de tablet thuis. En wie uiteindelijk even genoeg heeft van zichzelf, kan lekker vooruit met de drie ingebouwde spelletjes. Gewoon op de bank thuis, ook voor actiehelden een fijn vooruitzicht.

Let op: de VTech Kidizoom Action Cam is voor stoere kids van 5 tot 12 jaar, verkoopprijs is € 49,95 - € 59,95.


De winnaars van de VTech Kidizoom Action Cam zijn:

  • Jan van der Weide
  • Tamara Harlaar

Van harte gefeliciteerd!