Helaas je kunt niet meer deelnemen
Win één van de 15 exemplaren van het boek Ijskoud!

WIN: Het boek Ijskoud is geschreven door de succesvolle schrijfster Isa Maron en maakt deel uit van de vierdelige thrillerserie De Noordzeemoorden. Klik op 'doe mee' en maak kans op een exemplaar.

Het verhaal
Wanneer er met een onrustmakende regelmaat jonge kinderen spoorloos verdwijnen, worden de doorgewinterde rechercheur Maud Mertens en de jonge Kyra Slagter weer samengebracht om aan de zaak te werken. Er is geen enkele connectie tussen de verdwijningen: ze vinden overal in Noord-Holland plaats, de kinderen zijn tussen de acht en 12 jaar oud, maar er wordt geen losgeld geëist. Diverse Amber Alerts leveren niets op. Hoe meer kinderen verdwijnen, hoe groter de onrust in het land.

Voor Mertens vormen de verdwijningen een onwelkome herinnering aan het verleden, waarin een zaak met een jong meisje een noodlottige rol speelde. Kyra Slagter weet wat het is als een familielid wordt weggerukt en je vol vragen achterblijft: ontvoerd, vermist, vermoord? De zaak spoort haar aan haar eigen vermiste zus te moeten vinden: vier jaar geleden verdween Sarina en er werd nooit meer iets van haar vernomen. Tot Kyra ineens een briefkaart van Sarina ontving.


We feliciteren de 15 winaars:

Annemiek Kroonen
Carla Lefferts
Eva Groen
Patricia de Haan
Irene Wessels
Anna Brinkman
Christel Loman
Brenda Stotijn
Trijntje Kooistra
Corrie Velthuizen
Jacqueline Velthuis
Nicolle Kerkhoff
Liesbeth Huisman
Gerry Hunink
Harma Bakker-Ritzema

Jullie ontvangen het boek binnenkort thuis. Veel leesplezier!