Helaas je kunt niet meer deelnemen
Maak kans op een Cupcakepakket t.w.v. €35

Deze actie is inmiddels verlopen.Maak kans op één van de tien Cupcakepakketten van Cupcakerecepten.nl ter waarde van 35 euro.

Sweet Supplies Gift
Een leuke box met allerlei producten voor de mooiste cupcakes, zoals mini bakvormpjes in lieve kleurtjes en handige decomaterialen, inclusief een giftcard voor de webshop van Cupcakerecepten.nl! Je kan deze giftcard cadeau doen tijdens de feestdagen, of lekker voor jezelf houden. Have fun!

Zelf de mooiste cupcakes maken met Cupcakerecepten.nl
Cupcakes maken is meer dan een trend. Het is een passie! Deze kleine, lekkere en vooral mooie traktaties zijn leuk en makkelijk om te maken, en je vindt altijd wel een goede reden om aan de slag te gaan!

Let's get ready voor een heerlijk winterseizoen met de mooiste traktaties en cadeaus! Cupcakerecepten.nl helpt je om zelf cupcakes en gifts te maken, cupcakes te decoreren en te personaliseren. We geven je uitleg, tips en inspiratie om de beste bakker in jou naar boven te halen.

Winnen
Wil jij kans maken op één van deze cupcakepakketten? Wij geven 10 pakketten weg! Schrijf je nu in. Deze actie loopt tot en met 28 november 09.00 uur. Om 10.00 uur maken wij de winnaar bekend. Houd ons in de gaten!.

Helaas, deze actie is inmiddels verlopen. Wij feliciteren: Anja, Petra, Bianca, Cindy, Malissa, Livia, Linda, Bianca, Nencie en Ellen. De winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen.