Helaas je kunt niet meer deelnemen
Maak kans op een Chestnut Instant Bronzing Lotion!

Deze actie is inmiddels verlopen!Maak kans op één van de twintig full-size flessen Chestnut Instant Bronzing Lotion t.w.v.  € 19,95. Doe mee en maak kans!

Chestnut Cosmetics
Chestnut Cosmetics is een nieuw beauty merk, afkomstig uit Nederland. De onderneming is in 2011 opgericht door de twee jongeondernemers Raymond le Belle en Roy van Beek. Chestnut Cosmetics specialiseert zich in het ontwikkelen van zelfbruiningsproducten.

Zelfvertrouwen
Onderzoek wijst uit dat zelfvertrouwen voor veel mannen en vrouwen gepaard gaat met een gezonde, bruine kleur. Omdat zij de huid niet te lang kunnen en willen blootstellen aan de zon of zonnebank zijn zij vaak op zoek naar een aanvulling hierop, om toch een gezonde bruine kleur te verkrijgen.

Voor wie?
Chestnut Cosmetics focust zich op mannen en vrouwen die verlangen naar een bruine kleur, maar weinig tijd hebben om in de zon te liggen of niet zo snel bruin kleuren en zich bovendien bewust zijn van de gevaren van UV stralingen voor de huid.

Winnen
Kun jij ook wel een gezonde kleur gebruiken? Geef je dan op en wie weet smeer jij jezelf straks zomerklaar! Deze actie loopt tot en met zondag 30 maart. In de loop van maandag 31 maart maken wij de 20 winnaars bekend!

Wij feliciteren:
E. Everzten
steffanie peters
suzanne van veen
Lidewij Couwenberg
Ans van der Stelt
mieke van der sommen
Pascalle Hoevenaars
Bettina Busche
Marjan Sierat
Anika Clazing
Cesanne Jonker
wikke alphenaar
alicia rozendaal
Renee Kaandorp
Barbara Oosterveen
JLB Van Dalen
Floortje van Beijsterveldt
vanessa francis
Anita Loman
marieke borghols

Niet gewonnen?
Niet getreurd! Bestel nu jouw fles Chestnut Instant Bronzing Lotion voor maar € 13,95 (incl. gratis verzenden). Dit is maar liefst 30% korting. Ga naar de website van Chestnut. Vul bij het bestellen de volgende code in: chestnutpanel en ontvang jouw korting!