Helaas je kunt niet meer deelnemen
Maak kans op deze hartverwarmende fair trade tas van Pure Peru t.w.v. € 149,95

Maak kans op deze hartverwarmende fair trade tas van Pure Peru t.w.v. € 149,95. Laat deze kans dan niet schieten en maak kans op één van de twee trendy tassen. Doe mee!

De tas
Deze tas is hartverwarmend en uniek en kan alles wat een vrouw dierbaar is bevatten. De tas is met hoogwaardige en duurzame materialen met liefde gemaakt voor vrouwen door vrouwen.  Een bijzonder mooi cadeau dat gemaakt is met liefde door twee Nederlandse ondernemende creatieve vrouwen, Inge en Katja.

De producent
De hartverwarmende tassen en portemonnees worden in beperkte oplage met de hand gemaakt in Peru. Al zeven jaar lang werkt onze producent met dezelfde groepen vrouwen waaronder slachtoffers van geweld. Alle werknemers krijgen gegarandeerd een eerlijk salaris en daarnaast worden er trainingen gegeven op het gebied van zelfontplooiing. Voor onze producent zijn hun producten een manier om de wereld te laten zien wat je kunt maken met liefde.

Goed doen
Met de verkoop van de hartverwarmende tas worden de vrouwen die de tas maken met een eerlijk salaris gesteund en daarnaast gaat er 10% van de winst naar Proniños waardoor ook nog eens bijgedragen wordt aan een mooiere toekomst van kinderen in Peru.

Winnen
Wil jij kans maken om een hartverwarmende tas te winnen? Doe dan mee! Deze actie loopt tot en met zondag 18 mei. Op maandag 19 mei worden de 2 winnaars bekend!  

Deze win-actie is inmiddels verlopen.

Wij feliciteren:
Martie uit Harlingen
Lysanne uit Heemskerk