Helaas je kunt niet meer deelnemen
Maak kans op het boek: Atelier confiserie!

Wij mogen drie keer 'Atelier confiserie' weggeven, zelf snoep maken was nog nooit zo leuk en lekker! Met Atelier confiserie haal je een praktisch handboek in huis om zelf aan de slag te gaan.

Want wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep maken? Aan de hand van de duidelijke receptuur en goede uitleg over technieken leer je zelf drop, toffees, nougat, karamels en nog veel meer zoete kunstwerkjes maken!

Hoe maak je een klassieke fondant en wat is het basisrecept voor marsepeinbereidingen? Leer tableren en het verschil tussen een ‘harde’ en ‘zachte kraak’. Waarom heb je voor het maken van meringues fijne kristalsuiker nodig en voor suikersiroop juist gewone kristalsuiker? Atelier confiserie geeft hierop antwoord: met stap voor stap uitleg van de technieken over de bereiding van gekookte en getrokken suiker en van tempereren, tableren en mouleren van chocolade.

Yasmin Othman is al jaren fervent foodblogger en verbonden aan diverse culinaire tijdschriften. Eerder verscheen bij Good Cook van haar Fingerfood.

Atelier confiserie
bonbons, nougat, toffees, drop, fondant, lolly’s, marsepein, fudge en chocoladerepen...
Omvang: 252 pagina’s
Formaat: 18,5 x 23,5 cm, flexiband
ISBN: 978 94 6143 114 1
Prijs: € 19,95

Winnaars: 

  • Ada Benjamins
  • Dinie Sijmens
  • Michiel Verhaar

Van harte gefeliciteerd!