Helaas je kunt niet meer deelnemen
Maak kans op 25 euro shoptegoed bij Fresh!

Fresh! is meer dan alleen een kledingmerk, je kunt er ook terecht voor mooie home woon- en livingproducten. Wij mogen 25 x €25,- shoptegoed weggeven. Doe mee met de winactie en maak kans!

Fresh! Collection

Fresh! hoort vaak dat hun kleding hip, stoer maar ook vrouwelijk is. De collection van Fresh! kan altijd goed gecombineerd worden en is geschikt voor meerdere gebruiksmomenten op de dag. En dat is precies wat Fresh! Collection wil zijn; een merk met items waarmee of waarin je jezelf goed voelt, waar je lang plezier van hebt en je eigen stijl kunt benadrukken. Het moet het mooiste in je naar boven halen.

Fresh! Home
De Fresh! artikelen moeten een fris gevoel geven en een pure en rijke uitstraling hebben. Met rustige, natuurlijke kleuren, veel wit in combinatie met kiezel-, taupe- en zandtinten, soms met een bijzonder stiksel of mooie knopen. Een groot deel van de collecties Fashion en Bad- & Bedlinnen wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen die op verantwoorde wijze zijn verwerkt. Een bewuste keuze. Het zijn altijd hoogwaardige stoffen die heerlijk comfortabel aanvoelen en een stijlvolle uitstraling hebben. Deze materialen dragen bij aan een comfortabel en luxe gevoel, en het streven van Fresh! naar maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen.

Bekijk het kleding aanbod of laat je  verassen door de home woon- en livingproducten!

De 25 winnaars zijn:

Willy van Bockel
Diana Winands
Danielle Meulendijks
Els Keesmaat
Geke Kuiper
Elice Kars
Franka Peeters
carin vaandriks
Geesje Meijering
Wil van Koot
monique kuster
Cornelieke Baak
Matty van Doezelaar
Roos van Tetterode
Jeannie Bertens
yvonne reinink
Marjan Hissink
jos van der toorn
Huseyin Yavuzyigitoglu
As Navajo
Netta de Ridder
Arrissa van Ruler
Marion van Bruxvoort
Marga Mol
Hanneke Dassen

Gefeliciteerd! Er wordt via de mail contact met jullie gezocht.