Helaas je kunt niet meer deelnemen
Maak kans op 1 van de 100 flessen Robijn Krachtig Schoon

Deze actie is inmiddels verlopen!Wie jarig is trakteert! Inmiddels bestaat hettestpanel.nl al weer 1 jaar en dat willen wij graag met jullie vieren. Vandaag kun je daarom kans maken op één van de honderd flessen Robijn Krachtig Schoon! Geef je op en maak kans!

Robijn Krachtig Schoon
Nieuw van Robijn is Robijn Krachtig Schoon, het wasmiddel met vlekverwijderaar in 1 product! Terwijl het wasmiddel je was schoon en fris maakt, dringen krachtige vlekverwijderaars door tot diep in de stof. Zo heb je zelfs voor de meest hardnekkige vlekken geen extra vlekverwijderaar meer nodig.

De structuur van de doseerbal in het midden van de fles is extra handig voor het voorbehandelen van vlekken; druk de doseerbal uit de fles, giet het wasmiddel in de doseerbal en giet het vervolgens op de vlek en wrijf het voorzichtig in.

Twee vloeibare varianten
Robijn Krachtig Schoon is verkrijgbaar in twee vloeibare varianten: Color, voor al je gekleurde was en Stralend Wit, voor al je witte was.

Winnen
Wil jij kans maken op één van de honderd flessen Robijn Krachtig Schoon? Geef je dan nu op! Deze actie loopt tot en met 16 april 09:00 uur!

De 100 winnaars zijn bekend en zullen feestelijk verrast worden met dit cadeautje bij de post! Vrijdag worden de pakketjes verstuurd, dus houd je brievenbus in de gaten!

Ook vandaag hebben we een nieuwe winactie, bekijk deze hier!