Zwitsal Sensitive Billendoekjes voor blije zachte billetjes
8.0

83 moeders met baby’s hebben voor ons de Zwitsal Sensitive Billendoekjes getest. Deze scoren gemiddeld een 8,0. Ze maken goed schoon, ook hele vieze billetjes, en veroorzaken geen irritatie. Wat wil een moeder nog meer?

[image name=cijfer format=160 align=left left=0 right=0] Speciaal voor de gevoelige babyhuid
Ruim 9 op de 10 moeders in ons testpanel vinden dat Zwitsal Sensitive Billendoekjes zacht zijn voor de billetjes van hun kindje. Echt geschikt voor de gevoelige babyhuid. “Bij hele vieze billetjes maken ze goed en fijn schoon”, oordeelt Marieke (35). “Niet te nat. Fijne geur. En ze veroorzaken geen roodheid of allergische reactie.”

Milde verzorging
Ook de dochter van Mariska (34) had aanzienlijk minder rode billen. “De doekjes zijn echt heel zacht”. Het geheim? De combinatie van verzachtende olie, kamille-extract en verzorgende lotion, speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid op milde wijze schoon te maken en te verzorgen. De zinkzalfbestanddelen helpen luieruitslag te voorkomen. 96% van de ‘testmoeders’ vindt dit belangrijk.

Alles klopt!
Alles ‘klopt’ aan de doekjes, oordelen de moeders. Ze zijn niet te nat en niet te droog, en ze ruiken ook nog lekker. Al heeft een enkeling ze liever iets vetter. “Ze ruiken heerlijk naar Zwitsal, maar geven geen irritatie”, zegt Annet (32).
 [image name=quoteesther format=160 align=left left=0 right=0]                [image name=tevreden format=160 align=center left=0 right=0] [image name=quoteserina format=160 align=right left=0 right=0]
Als je je baby aan het verschonen bent, heb je maar één hand vrij om een billendoekje erbij te pakken. Met de doekjes van Zwitsal is dat geen probleem. 90% is (erg) tevreden over de gebruiksvriendelijkheid [image name=aanbevelen format=160 align=right left=0 right=5]van de verpakking. “Er komt maar één doekje vanaf per keer, in tegenstelling tot andere merken”, zegt Yvonne (36).

Iedereen blij
Driekwart van het testpanel geeft aan de doekjes voortaan ook zelf te kopen. Blije baby’s met zachte billetjes, en blije mama’s die daar niet genoeg van kunnen krijgen.

Lees hier op Ouders van Nu meer over Zwitsal en het verzorgen van je kindje.