Zonnatura Verkwikkend: een momentje voor jou en je thee
7.6

819 vrouwen hebben Zonnatura Verkwikkend voor ons getest. De thee is vol van smaak, dorstlessend en… verkwikkend.

Thee is meer dan een mok met heet water en een zakje erin. Thee drinken is voor veel vrouwen een ritueel. Een momentje voor jezelf dat energie heeft, zodat je ‘als herboren’ je dagelijkse bezigheden kunt voortzetten. Daarom komt Zonnatura met een nieuwe 100% biologische kruidenthee die je een oppepper geeft. De thee krijgt van ons testpanel een gemiddeld rapportcijfer 7,6.

Vol van smaak en vitaliserend
De thee zit boordevol zorgvuldig geselecteerde kruiden, zoals vlierbloesem, hibiscus en citroengras. Dit zorgt ervoor dat de thee vol van smaak is, oordeelt 94% van de vrouwen. “Een lekkere verkwikkende thee met een net even andere smaak dan al die andere soorten”, zegt Henderica (28).

Dorstlessend en precies zoet genoeg
De thee is goed tegen de dorst, vindt 88% van de vrouwen. “Een heerlijke biologische dorstlesser”, oordeelt Louisa. Een schep suiker is niet nodig; de thee is precies zoet genoeg, vindt 85%.

Zonnatura Verkwikkend is een blijvertje
Bij veel vrouwen krijgt Zonnatura Verkwikkend een plekje in de theedoos.
“Een lekkere thee om tussen de middag of bij een koekje te drinken”, laat Claudia (32) ons weten. En niet alleen thuis op de bank of aan de keukentafel. “Ook collega’s zijn tevreden over de smaak”, zegt ze. “Ik ga deze thee zeker vaker kopen.”
 [image name=tk3 format=629 align=center left=5 right=5]