Whey Isolaat Crispy: knapperige eiwitbommetjes!
7.1

De Whey Isolaat Crispy van Body & Fit is door 85 sportieve panelleden getest. Deze knapperige crispy’s zitten boordevol eiwitten en dit is een belangrijke bouwsteen voor serieuze sporters. En ze zijn nog lekker ook!

[image name=cijfer format=160 align=right left=5 right=5]84% van de testpanelleden is tevreden over Whey Isolaat Crispy. Het product krijgt een gemiddeld rapportcijfer van 7,1. 98% van de testers vindt ze knapperig. “Het geeft een lekkere bite aan je shake of yoghurt”, vindt Suzan (42). Een verpakking bevat vijf porties. Precies goed, zegt 80% van de testers. En dan smaken ze ook nog goed, vindt 61%. “Het is lekkerder dan het poeder en gemakkelijk in een andersoortig ontbijt op te nemen”, aldus Jessica (35).

Spieren zijn blij met eiwit [image name=quoteeen format=160 align=left left=5 right=5]
Maar wat doen de crispy’s precies? De eiwitten in Whey Isolaat Crispy dragen bij aan de groei van vetvrije spieren en het herstel van spierweefsel. Ook ondersteunt het product de ontwikkeling van spierkracht. Whey Isolaat is de snelst opneembare en meest hoogwaardige vorm van eiwit.

Lekker met yoghurt, kwark, smoothies en andere zuivel 
Ook als je supergezond eet, krijg je niet genoeg eiwitten binnen om topprestaties te kunnen leveren. Dat de ‘eiwitbommetjes’ van Whey Isolaat Crispy eenvoudig zijn te mengen met je favoriete zuiveltussendoortje, maakt het eenvoudig en aantrekkelijk om de bron van eiwitten in je dagelijkse menu in te passen. Driekwart van de testers eet de crispy’s het liefst met yoghurt. Ook kwark, shakes en smoothies zijn favoriet.
[image name=quotet format=160 align=right left=5 right=5]

Stap 1 voor een gezonde lifestyle is: ga sporten! Stap 2 is: pas je voeding hierop aan. Stap 3 is: haal Whey Isolaat Crispy in huis. 
 

Wil jij de Whey Isolaat Crispy's kopen? Dan kan eenvoudig hier