Wat vinden jullie van hettestpanel.nl?
8.1

Eind vorig jaar is hettestpanel.nl in een nieuw jasje gestoken: een nieuwe website én een nieuwe omgeving voor het invullen van vragenlijsten. De mening van onze leden is ontzettend belangrijk, daarom vroegen we jullie eind maart niet je mening te geven over een product, dienst of onderwerp maar over ons! We kregen maar liefst 1.588 reacties en hieronder lees je enkele highlights.

[image name=lidzijn format=160 align=right left=5 right=5]De twee belangrijkste redenen om lid te zijn van hettestpanel.nl is voor de leden die mee deden aan het onderzoek “om als eerste een nieuw product te mogen testen”  (53% gaf dit als eerste reden), gevolgd door “om mijn mening te kunnen geven” (22% gaf dit als eerste reden). Anderen willen kans maken op leuke prijzen, gratis producten ontvangen of anderen in hun omgeving over nieuwe producten vertellen.

Artikelen met resultaten
Naast oproepen om deel te nemen, verschijnt er na de testperiode een artikel met de resultaten van een onderzoek of testpanel. De respondenten waren daar nog niet altijd over te spreken. Daarom komen er de komende tijd ook resultatenartikelen in een nieuwe stijl om te kijken hoe dat aanspreekt. Focus ligt dan op minder tekst, meer tabellen en meer resultaten per respondent.

[image name=cijfer format=160 align=left left=0 right=5]Elke week weer een nieuwe kans!
Wekelijks staan er nieuwe testpanels, onderzoeken en een winactie voor jou klaar. In de vernieuwde nieuwsbrief besteden we elke week aandacht aan al deze nieuwe activiteiten, zodat je niets hoeft te missen. 82% van de respondenten in het onderzoek blijft al het liefst op de hoogte van een nieuw testpanel via de nieuwsbrief. Dit blijkt dan ook de belangrijkste bron om hettestpanel.nl te bezoeken.

[image name=content format=160 align=left left=0 right=5]Verschillende manieren om je mening te geven
De meerderheid van de leden die deelnamen aan het onderzoek werkt graag mee aan het schrijven van een review op een andere website, op locatie iets testen, een interview in een tijdschrift, het schrijven van een column/blog of het maken van foto’s die gebruikt mogen worden in een tijdschrift. Bij hettestpanel.nl zijn we steeds vaker ook op zoek naar testers die dit leuk vinden.

Conclusie
[image name=tevreden format=160 align=right left=5 right=5]9 op de 10 respondenten geven aan over het algemeen (zeer) tevreden te zijn met hettestpanel.nl en hettestpanel.nl krijgt een 8,1 gemiddeld. Meest genoemde verbeterpunten gingen over de selectie, dat leden vaker aan de beurt willen komen om deel te mogen nemen. Wij groeien enorm in aantal testpanels, onderzoeken en winacties en zijn elke week druk in de weer om nieuwe activiteiten op hettestpanel.nl te hebben staan. Zodoende werken we al hard aan dit verbeterpunt.

Alle deelnemers die aan het onderzoek hebben meegedaan, nogmaals ontzettend bedankt. Wij gaan met de feedback aan de slag. Binnenkort wordt er naar aanleiding van dit onderzoek nog een kort onderzoek gehouden op hettestpanel.nl om een aantal aanpassingen door jullie te laten beoordelen. Houd daarom de site in de gaten en geef je mening.

[image name=tevredenheid format=629 align=left left=0 right=0]