Warm winters barbecueën met de Joya tafelbarbecue
9.0

Wie barbecueën associeert met de achtertuin en zomers weer, kent de Joya tafelbarbecue nog niet. Hiermee kun je het hele jaar door barbecueën, zo laten onze vier testpersonen zien.

Joya is de nieuwe tafelbarbecue van Barbecook. Om z’n veelzijdigheid te testen hebben we hem op reis gestuurd. Een jaar lang was hij te gast bij 52 fijnproevers. Deze winter waren Linda, Mireille, Maartje en Sophie aan de beurt. [image name=quote format=160 align=left left=5 right=5]

Hup, de Joya mee het bos in
Mireille (32) streek met vrienden neer in het bos voor een winterse barbecue. De rit ernaartoe in de terreinwagen was al een avontuur op zich. De Joya maakte het feest compleet. Mireille: “Het aangename gezelschap, het lekkere eten, het hartverwarmende kampvuur, de gezelligheid... én de Joya. Allemaal ingrediënten voor een prachtige en unieke namiddag.”

Rapportcijfer 10
Basisschooldocent Linda (47) nam haar klas mee naar buiten voor een winterbarbecue. Met de Joya op een kar trokken de groep 5-leerlingen naar een plek in de buurt met een knus zitje en boomstammen om op te zitten. Daar bereidden ze zelf hun spiesjes met marshmallows, appel, banaan en paprika. Linda: “De Joya krijgt van mij een rapportcijfer 10.”

Snel een culinair hapje op tafel
Maartje (36) nodigde haar familie uit om de Joya in te wijden. “Het verraste mij dat de barbecue eigenlijk heel gemakkelijk werkt door alleen de aanmaakblokjes aan te maken”, zegt ze. “Even laten branden, het rooster erop en dan de portobello's erop. Heel eenvoudig eigenlijk, maar toch een culinair hapje op tafel.”

Geen gedoe
Sophie’s (31) buitenbarbecue werd bruut verstoord door een regenbui. Maar de heerlijke kip verzachtte het leed. Sophie: “Het rokerige was erg lekker en maakte de stukjes wat knapperiger.” Sophie is fan geworden van de Joya. “Hij is gemakkelijk aan te krijgen. Klein, compact en gemakkelijk te vervoeren. En hij is zeer gemakkelijk schoon te krijgen na gebruik; je gooit alleen het bakje met kooltjes en aanmaakhout weg en je barbecue is weer klaar voor gebruik.”

Wil je ook een Joya? Je vindt de verkooppunten en meer informatie op www.barbecook.com. [image name=voordelen format=629 align=left left=5 right=5]