Vichy Liftactiv Supreme: verjong zichtbaar van ochtend tot avond
8.0

Vichy Liftactiv Supreme is een anti-aging crème die ook nog eens tot laat in de avond zorgt voor een veerkrachtige en jeugdige huid. We vroegen 111 vrouwen met verschillende huidtypen om de crème uit te proberen. Resultaat: een gemiddeld rapportcijfer 8,0.

Liftactiv Supreme is de eerste crème van Vichy die niet alleen op de lange termijn werkt tegen rimpels en verlies van stevigheid, maar ook gedurende de dag huidveroudering tegengaat. En dan ook echt tot in de avond.

Geweldige ontdekking[image name=sandra format=160 align=right left=5 right=5]
96% van de vrouwen is (zeer) tevreden met Liftactiv Supreme. Volgens Karin (42) is de anti-aging crème een geweldige ontdekking. “Ik zie na een paar weken echt al verschil”, zegt ze. “Mijn huid straalt, is zacht en soepel. En mijn lijntjes zijn minder diep. Liftactiv Supreme maakt me blij!” En dan ruikt de crème ook nog eens prettig, vindt 95%.

Stralende huid
Bij driekwart van de testers zorgt Liftactiv Supreme voor gladdere en jeugdige gelaatstrekken, overdag én ’s avonds. “Mijn huid ziet er gladder uit en de rimpels zijn minder diep”, zegt Ellen (50). “Ik heb minder kringen onder mijn ogen. En pigmentvlekken lijken iets te vervagen.” 81% van de vrouwen vindt dat haar gezicht straalt door Liftactiv Supreme. Ook zonder kaarslicht, ‘soft focus-Instagrammetje’ of andere kunstgreep.

Een mooie acht[image name=betty format=160 align=left left=5 right=5]
Liftactiv Supreme krijgt van de vrouwen het gemiddelde rapportcijfer 8,0. Hij doet wat hij belooft. Ingeborg (43) zegt: “Ik ga de crème nog een tijdje verder uitproberen, om te zien of ik dan meer resultaat zie op gebied van rimpels.”, zegt ze. Blijven smeren is voor haar het advies. Een stralende, veerkrachtige huid die ’s avonds nog steeds zacht aanvoelt en er jeugdig uitziet, komt volgens de testers met Liftactiv Supreme binnen handbereik.

Probeer Vichy Liftactiv Supreme zelf met €5,- korting![image name=aanbevelen format=160 align=right left=5 right=5]
Wil je ontdekken wat Liftactiv Supreme voor jouw huid doet? Je krijgt tijdelijk €5,- korting. Print de coupon uit (sla de afbeelding op, open de afbeelding en druk op 'afdrukken'), vul de coupon volledig in en ontvang de korting bij de apotheek! De aanbieding is geldig tot 31 mei 2015, alleen in Nederland en niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Lees hier meer over Liftactiv Supreme.

[image name=coupon format=485 align=left left=5 right=5]