Vanuit de Orbit Baby G3 ziet de wereld er anders uit
7.9

De Orbit Baby G3 is ideaal voor kindjes die iets van de wereld willen zien. Het zitje van de wandelwagen kan 360 graden draaien, ook als je het gebruikt als autostoeltje. Heel handig, oordelen de drie moeders die hem hebben getest.

Marjan (30) is enthousiast over het stoeltje. “Ideaal voor als je een druk leven hebt. Kind in de autostoel, rijden, aankomen op plek van bestemming. Kind met autostoel op onderstel en boodschappen doen. Nog even een kopje thee, stoel bijdraaien aan tafel en weer inpakken en naar huis.” Ook voor Francoise (37) en haar kindje was het genieten geblazen. “De wagen loopt heerlijk!”  [image name=Quote1 format=160 align=right left=5 right=5]

360 graden wendbaar
Orbit Baby G3 is de eerste wandelwagen met 3D™ rotatie. Wil het kindje rondkijken, dan draai je het zitgedeelte in de gewenste richting. Wordt het moe, dan klik je de stoel in ligpositie. Froukje (31) mist alleen een ‘raampje’ in het afneembare zonnescherm.
[image name=Cijfer format=160 align=left left=5 right=5]
Veilig en handig voor in de auto
Het zitje van de Orbit Baby G3 is ook als autostoeltje te gebruiken. “Echt heel handig”, zegt Francoise, “zeker na een keizersnede, om je kindje in en uit te tillen. Het flexibele draaghengsel is ook fijn." Ook voor Marjan was het gemak van het in- en uitklappen van het onderstel en het wisselen van het zitje een openbaring. [image name=Quote2 format=160 align=right left=5 right=5]

Compact en handig
“Fijn dat het onderstel in de kofferbak van onze kleine auto past!”, zegt Froukje. “Doordat de reiswieg is in te klappen is dit, denk ik, de enige wagen die in deze auto zou passen.” Dat de wagen zo compact is, is ook prettig als je met het openbaar vervoer reist en wilt winkelen. Marjan wilde dit proefondervindelijk onderzoeken en nam de bus om een cadeautje te kopen in het winkelcentrum. Op de heenweg was de wagen ook nog eens beladen met oud papier en op de terugweg met boodschappen. Proef geslaagd!

Geïnteresseerd in een eigen Orbit Baby G3? Kijk op www.oogappel.nl voor de gehele collectie.