Vamos schoenen: voor elke voet de perfecte schoen
8.4

Met ‘moeilijke voeten’ is het lastig slagen in de meeste schoenenwinkels, zeker online. Ons testpanel weet daar alles van. De vrouwen mochten een paar comfortschoenen bestellen in de webwinkel van Vamos. En? De schoenen van Vamos scoren gemiddeld een 8,4.

De elf vrouwen die de schoenen van Vamos hebben uitgeprobeerd, hebben voeten die wat extra aandacht nodig hebben. Brede voeten of juist smalle, een hoge wreef, gevoelige voeten. Ons testpanel is dus extra kritisch als het om schoenen gaat. [image name=TKeen format=160 align=left left=5 right=5]Nathalie (49) bijvoorbeeld. “De schoen moet gelijk goed zitten”, zegt ze. “Je moet er de hele dag op kunnen lopen en staan, zonder vermoeid gevoel, pijn of druk. Hij mag niet knellen of strak zitten. En de bovenkant mag niet in je been, enkel of achillespees schuren of drukplek veroorzaken.” Bij Vamos slaagde ze. 

De schoenen zitten comfortabel en staan goed
Alle vrouwen zijn (zeer) tevreden over de kwaliteit van de schoenen. En ze zien er ook goed uit. Alleen Nathalie (49) vond haar schoenen niet erg modern. Bijna iedereen vindt de aangeschafte schoenen comfortabel zitten. En de pasvorm? Bij de hiel zitten de schoenen voor iedereen goed. Bij de voorvoet, wreef en tenen is het merendeel tevreden over de pasvorm.

Prettig winkelen [image name=TKtwee format=160 align=right left=5 right=5]
En hoe was het om online schoenen te kopen? De vrouwen vonden het prettig shoppen op Vamos.nl. Door de structuur van de website, het ruime assortiment en de gebruiksvriendelijkheid vonden ze snel wat ze zochten. Ook het bestelproces verliep soepel. 

Wijdtemaat is cruciaal
Als je weet welke wijdtemaat je hebt, heeft Vamos de perfecte schoen voor elke voet. “De keus in verschillende wijdtematen is een pluspunt als je net als ik een wat bredere voet hebt”, zegt Sandra (50). “Dan is het vaak moeilijk om goed passende schoenen te kopen.”

Meer lezen over de Vamos Schoenen? Bezoek hier de website