Testresultaten: de Philips Shaver 7000 zorgt snel voor een gladde touch
8.2

De Philips Shaver 7000 is het beste scheerapparaat van Philips voor de gevoelige huid, vindt het Kieskeurig testpanel. Scheren gaat sneller en soepeler, zonder de huid te irriteren.

[image name=Stiller format=160 align=left left=5 right=5]Het is een vertrouwd gezicht in veel Nederlandse badkamerkastjes: de Philips Shaver. De elf mannen die de nieuwe Philips Shaver 7000 voor Kieskeurig.nl hebben getest, hebben een gevoelige huid en zijn dus extra kritisch. Glad scheren, ja graag. En het liefst zonder een branderig gevoel achter te laten.

Daan (38) merkte meteen het verschil. “Het scheerresultaat is heel erg glad. Geen last van branderige huid. En het scheren gaat ook een stuk sneller door de beweegbare koppen die vele kanten op kunnen bewegen. Zo passen ze zich ook goed aan de vorm van je gezicht aan.”

De Philips Shaver 7000 is speciaal ontworpen voor de gevoelige huid. De comfortabele ringen met unieke microparel-coating zorgen ervoor dat het scheerapparaat moeiteloos over het gezicht glijdt.

[image name=Eindoordeel format=160 align=right left=5 right=5]Philips Shaver 7000 is een aanrader
Bij één van de testers voldoet de Philips Shaver 7000 toch niet helemaal aan de verwachtingen. Hij vindt het apparaat niet comfortabel en is niet tevreden met het scheerresultaat. De tien anderen zouden het scheerapparaat zeker aanbevelen bij anderen en ook zelf kopen.

Direct effect
Over het algemeen is het testpanel zeer positief. Vooral over het design en het eenvoudige gebruik zijn de testers tevreden. “Met andere scheerapparaten, zowel elektrisch als met de hand, had ik altijd last van een geïrriteerde huid, die rood was, en uitslag”, zegt Tom (29). “Met de Philips Shaver 7000 merkte ik al vanaf dag één dat het scheren veel soepeler ging en dat ik minder last had van een geïrriteerde huid! Ik had niet verwacht dat het direct effect zou hebben!”

Ook benieuwd naar deze Philips shaver? Klik dan hier!